Avon nyári újdonságok

Az a helyzet, hogy lázasan készülök a nagy családi nyaralásra – Krétára készülünk gyerekestől, nagy az izgalom – és én már teljesen nyaralási zsongásban vagyok, abszolút áthatva beach-feelinggel, mert valljuk be, itthon a játszótéri homokozó mellett izzadva nehezen lehet átlényegülten élvezni a nyarat. Úgyhogy már napok óta próbálgatom, mit is vigyek magammal, melyek lesznek az én könnyed, vagány istennős sminkcuccaim.

avon újdonságok parfümblog

Szerencsére rátaláltam a nyár egyik kedvencére, amely már most látom, hogy biztosan elfogy a szezon végéig, és már most azon agyalok, hogy megvegyem belőle az összes árnyalatot: ez pedig az új Avon Liquid Chrome eyeliner, méghozzá a Bronze árnyalat! Gyerekek, ha ettől nem válik valaki igazi bronz istennővé, akkor semmitől. Valóban fémes hatású, csillogó és élénk színű. Folyékony állagú, az ecset pedig pont a kedvencem, az a merevebb, keményebb fajta applikátor, amivel egy kezdő is könnyen tud cicás tusvonalat húzni. Az én szemhéjamon tartós, nem ül fel, nem mosódik el, igaz, igazi medencés-tengerpartos tesztnek még nem tudtam alávetni. Fekete-barna szememhez csodásan passzol, simán lehet ezt a Bronze árnyalatot irodába, tárgyalásokra is használni, mert nem kölcsönöz komolytalan vagy túl tinis külsőt annak, aki a körítést is elegánsabbra veszi.

IMG_5661

Az új Magic Effect Neon árnyalatú körömlakkjaival csak egy a baj: nagyon nehéz közülük egyet kiválasztani! Én az Orange Blaze-t használom kezeimre és a lábamra is, inkább fémesnek mondanám a hatását mint neonnak, de lehet, hogy ez az én barna-kreol bőröm miatt van. Természetesen így is nagyon meg vagyok elégedve a színével, irtó vagány, tetszik a fémes izzása, és az apró csillámok benne. A lábamon hibátlanul megmarad (na persze, hiszen azzal nem mosogatok 🙂 ), a kezemen ha nem kímélem, akkor alaplakkal, 2 rétegben, fedőlakkal megtámogatva stabilan, lepattogzás nélkül 3 napot bír, ha kicsit korrigálom, akkor 4 nap is lesz belőle.

IMG_5662

Végül muszáj volt kipróbálom az új nyári Avon illatot! A tavaly megjelent Cherish kifejezetten kedvencem volt, olyan puha, ölelniv aló, bőrre simuló, elegáns illat. Az új Cherish The Moments kifejezetten party-illat számomra, benne egy jó nagy adag érzéki pacsuli, amitől pikánsan füstös a végeredmény. Az illat felvezetője a fekete ribizli szirup, jó nagy dózisban adagolva, egyensúlynak a nőies és pikáns jegyek közé pedig orchidea került. Nyári estékre jó választás!

Az Avon termékeket keressétek online vagy a kedvenc Avon tanácsadónőtöknél.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter