Avon Liiv Shake Challenge

Izgalmas kihívásban vettem részt az utóbbi hetekben. Az Avon új táplálékkiegészítő vonallal újított be, és vállalkoztam rá, hogy elsőkként kipróbálom. Nos, tudni kell, hogy abszolút szűz vagyok e téren, egyáltalán nem szoktam shake-et fogyasztani, sem más étrendkiegészítőt, így nagyon vártam a nagy találkozást. Nézzük, miről is van szó:

A Liiv termékek egyike, amit én is kipróbáltam egy érkezéshelyettesítő shake. Minden szükséges tápanyag egy alacsony kalóriatartalmú shake-ben…A nők számára kialakított, könnyen kezelhető, étkezéshelyettesítő shake-ek minden nap támogatják a kiegyensúlyozottabb étrendet. Kiváló minőségű fehérjét, rostokat, 25 féle vitamint és ásványi anyagot tartalmazó kiegyensúlyozott táplálék baobabbal és béta-karotinnal. Az egészséges életmód jegyében támogatja a felnőtt nők tápanyagszükségleteit.

  • Magas izolált fehérje- és rosttartalom​
  • Egy shake biztosítja a napi vitamin- és ásványszükségleteid legalább egyharmadát​
  • Organikus baobab gyümölcs​

Az ínycsiklandó Liiv shake mindennapos társad lehet tápláló reggeliként, ebédként vagy vacsoraként – akár a teljes étkezést helyettesítve.​

Nos, az 5 vagy 14 adagos csomagban vanília ízesítésű port találunk, amelyet tejjel, növényi tejjel kell feloldani (felrázni), így önmagában is finom, sűrű italt kapsz, na de innen kezdődik a művészet! Gyakorlatilag bármivel felturbózhatod, bármilyen gyümölcsöt, zöldséget belerakhatsz, és összeturmixolhatod vele, és bármilyen, általad kedvelt pikáns fűszerrel feldobhatod. Én az első shake-met erdei gyümölcsökkel dobtam fel, a másodikat már banánnal és egy kis fahéjjal ízesítettem. Abszolút kivált egy főétkezést, ideális akkor, ha rohanós a reggeled, mert villámgyorsan össze tudod dobni, és ha elkortyolod, akkor biztos, hogy feltöltődsz energiával pár órára. Én a vacsorát váltottam ki vele, nyilván az a 3 adag még nem segített abban, hogy fogyjak, de sokkal jobb volt ilyen könnyű vacsorával ágyba bújni, ráadásul egyáltalán nem voltam éhes.

A Liiv keretében kapható még szépségmegörző kollagénpor is, aloe vera, gyömbér és zöld tea italkoncentrátum, amit víz helyett kortyolva a vércukorszintet egyenesen tartja (magyarul nem leszel hirtelen piszkosul éhes), valamint Rest & Relax gyógynövényes étrendkiegészítő tabletta a nyugodt, pihentető alvásért. Ezt nem próbáltam, de erre vagyok a legkíváncsibb, nagyon rámférne!

A Liiv termékcsaládról itt olvashattok bővebben!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter