Árzuhanás a Douglas parfümériákban

Előző posztban már olvashattatok több parfüm akcióról. Most a Douglas parfümériában is akár 25 %-kal olcsóbban juthatunk hozzá kedvenc parfümjeinkhez. Az akció január 7-től indult és január 27-ig tart!

Az akció ideje alatt az Estée Lauder, a Clinique, az Yves Saint Laurent, Kanebo, Burberry, Jimmy Choo, Douglas XL.xs, Collistar, a Lancôme, Artemis, Montblanc, DKNY, Bourjois, Clarins, Ungaro, Jean Paul Gaultier, Kenzo, Guerlain, Lancôme, Biotherm, Collistar, Dsquared2, Artemis, Reisenthel, J.S. Douglas Söhne, Absolute Douglas, I love… és a Clarins és további márkák megjelölt termékei 20+5%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg.

Keresd a piros táblával megjelölt termékeket a Douglas üzleteiben, és a kupon felmutatásával részesülj 20% kedvezményben. Törzsvásárlói kártyája felmutatásával további azonnali 5% kedvezményben részesülsz! A letölthető, kinyomtatható kupont megtalálod itt a posztban  illetve a Douglas weboldalán további részleteket is olvashattok az akcióról.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter