Angelina és Brad kedvenc parfümjei

Le vagyok sújtva! Kedvenc álompárom 12 (15?) évig bírta! Pedig a Jóisten is egymásnak teremtette őket, azt hittem, hogy na, majd ők megmutatják a világnak, hogy lehet ezt a “hollywoodosdi” játékot normálisan, családosan is játszani. Hát nem… Ennek emlékére nézzük, hogy a két világszép ember milyen parfümöket használ leginkább!

brad

Talán nem túlzás azt állítani, hogy napjaink egyik legnépszerűbb színésznője Angelina Jolie, akinek (és volt párjának, Bratt Pittnek) minden egyes lépését rajongók százezrei figyelik. Színésznő, rendező, többszörös anya, jótékonysági nagykövet és divatikon: vajon ehhez a nyüzsgő élethez milyen illat dukál? A vörös szőnyegen igazi dívás illatba burkolózik Angelina – Carolina Herrera Herrera edp parfümjét viseli. Kifinomult, elegáns és nőies, mint maga Angelina. Ezt a parfümöt először magának tervezte Carolina Herrera, de szerencsére a nagyközönség elé tárta, mint első illatát, mely azóta a klasszikus illatok közé emelkedett. A mesés virágos jegyek mellett lédús és édes gyümölcsök és karakteresen fás jegyek találhatóak, ettől válik az illat olyan elegánssá. Angelina a mindennapokon legtöbbször a Bvlgari Black uniszex illatát használja, amely jól tükrözi a színésznő férfiasan kemény oldalát is, nemhiába az egyik legkeresettebb akcióhősnő is egyben. A Bvlgari Black vagány, nagyra törő aromás-fougere illat, tele harsány fűszerekkel és markáns bőrös jeggyel. Csak határozott nőknek ajánlott, mint Angelina. Én nagyon szerettem volna szeretni, de rajtam túl maszkulin arcot vesz fel, és nem éreztem jól benne magam. A páromon viszont meg túl erőtlen volt, sajnos.

vanity-fair-italia-november-2015-angelina-jolie-and-brad-pitt-by-peter-lindbergh-06

A szépfiúból férfivá érett Brad parfümhasználatáról sajnos nagyon keveset tudni, egyes parfümáruházak még jutalmas is ígérnek annak, aki kideríti, mégis milyen parfümöt visel a félisten. Egy-két forrásból kiszivárgott pár parfümnév, mely talán szóba jöhet. Pár éve viszont más parfümmel forrt össze Brad Pitt neve, hiszen maga a parfümlegenda, a Chanel No.5 reklámarcaként kétség kívül merész, de sikeres kampányt folytatott immár a média valamennyi formájában. Az már más kérdés, hogy a rajongóknak (Brad és a No.5 rajongóinak) mennyire jött be a finoman szólva is minimalista reklám, az nem vitatható, hogy mindenki erről beszélt.

Nézzük tehát, milyen parfümöt viselhet Brad Pitt!

Lorenzo Villoresi Musk

Az olasz niche parfümmárka egyik kultikus darabja a mósusz (pézsma) meleg, púderes illatát emeli piedesztálra, melynek púderes akkordját a rózsa, míg meleg, kissé száraz jellegét a fás jegyek erősítik fel. Egy csipetnyi pikáns fűszerezés emeli ki a megszokott pézsmás-púderes illatok közül. Tiszta és rendkívül elegáns illat, remekül állhat Brad Pitten.

Diptyque L’Autre

Orientális fűszerbomba 1973-ból, melyben gyakorlatilag a Kelet ízei, illatai vannak belezsúfolva meleg pacsulis alapra.

Andrea

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter