Acqua di Parma Mirto di Panarea – parfümkritika vendégszerkesztőtől

Amikor elsőnek magamra fújtam azt nem is nagyon lehet leírni. Tökéletesen nyári lázba hozott. Az illat az ellazulás, a pihenésre emlékeztet. Mintha egy tengerparton sétálnál, persze nem azon, amelyiken végig vannak az éttermek és nézik nagy kivetítőtök a meccseket. Inkább olyan magányos illat. Ezt értem úgy, hogy nyaralás? tengerpart? este és sétálsz, a homokos tengerparton.a víz mossa a lábad, és hallgatod, ahogy a víz mossa a partot. Nos, nekem ezek jutottak róla eszembe.

Mirto

Persze ez mindenkinél más emléket hozz elő. Nem kell feltétlen valami luxus helyre gondolni. Az a jó ebbe a parfümbe, hogy amikor megérzed, akkor úgy elkezd járni az agyad és van, egy pont ahol megáll. Mert eszedbe jutott valami. Valami olyan, ami meleghez és nyaraláshoz kapcsolatos. Lévén hogy a főbb összetevőit a parfümnek később érzed, meg, mint ahogy magadra fújod igazi élménykavalkád. Cikáznak a gondolatok. Valahol messze járunk már, ahol senki se szól hozzánk, senki se akar tőlünk semmit. Lebegtető parfüm. Teljesen feltölt energiával. és ami még a legjobb, hogy ha másnap újra magadra fújod, akkor egy teljesen más, de mégis egybe ugyan azt az élményt kapod. Nem mindegy hogy mikor fújod magadra. Én, például ha jó kedvembe fújtam, akkor egyből olyan szebb lett a napom, hogy senki se vehette el a kedvem. De ha rossz napodon fújod magadra, akkor is ad egy pluszt. Egy olyan érzést hogy átsegít a napon.

Mirto-di-Panarea-Eau-de-Toilette

Mindegyik alapozó illat érződik egymás után: mirtusz, bergamott, citrom, édes narancs, bazsalikom, jázmin, rózsa, orgona, feketeribizli, mézga, boróka, cédrusfa, borostyán. Ha ez a parfüm mellett döntesz, akkor mindenképp olyankor dönts, amikor úgy érzed, hogy néha ki kell rángatni a hétköznapokból. Amikor tényleg kell valami plusz és nem csak azért fújod magadra, mert ez akadt a kezedbe. Nagyon tartós így egész nap elkísér. Ha nagyon kategorizálnom kéne akkor inkább citrusos illat. De nem lehet beskatulyázni. sőt nem is érdemes! Saját élete van onnantól kezdve hogy magadra fújtad. Egyéniség lesz rajtam, ha viszont nem érzed azt, hogy olyan parfüm kell, ami kihívás akkor nem ajánlom. Igazi kavalkád!

Ivett



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter