A hónap illata ? Augusztus

Hát ide is elérkeztünk, augusztus végéhez. Nyár nem volt, hideg és eső annál inkább?.2014 már most megkaphatja a ?citrom-díjat? és minden idők legrosszabb éve és legrosszabb nyara címet. Mit tehet ilyenkor az ember, amikor még csak egy jó kis forró, napos nyarat sem tudhatunk magunk mögött? Ilyenkor a legjobb lenne valami csodaszép mediterrán helyre, vagy a trópusokra költözni. Ez alapján választottam most egy nagyon vidám, szuper kis illatot augusztusra.

DG light blue escape to panarea 3

Eddig minden hónapban niche-, illetve természetes parfüm volt a hónap illata, most viszont egy picit elkalandozok és egy nagyon is említésre méltó designer parfümöt választottam ki, ami tökéletesen képviseli a nyarat, vidámságot, utazást, napsütést és a tengert. Így lett augusztus illata Dolce & Gabbana Light Blue Escape to Panarea-ja. A régi Light Blue-t ismerve (én is használtam egy rövid ideig) igazán nagy meglepetés, mert a sima Light Blue számomra az egyik legunalmasabb, legjellegtelenebb, jelentéktelen, könnyed semmiség. És sajnos engem a Light Blue Dreaming in Portofino sem győzött meg. Az új illat az elsőnek tökéletes ellentéte, lüktető, élettel teli, vidám, viselője nem marad észrevétlen egy pillanatra sem. Csomagolását megpillantva rögtön beleszerettem, ahogy a nevében is van, legszívesebben már menekülnék is Panarea-ra, a Lipari szigetek egyikére, a csodás Olaszországba. Magas sziklák, gyönyörű kék tenger, leanderek és mediterrán növények, napsütés, nyugalom és tökéletes mediterrán életérzés tükröződik az Escape to Panarea-ban.

DeG-LBP13988468645360b590c4593

A fejjegyben csodálatos bergamottos-körtés jegyek kápráztatnak, mintha zamatos nap érlelte gyümölcsbe harapnánk bele. Az alap Light Bluenál kicsit édesebb, sokkal szexibb, és abszolút vidámabb illattal ismerkedtem meg. Jázmin és narancsvirág a szívjegy összetevőjeként gondoskodik a nőiesség kiemeléséről, a gondtalan, felhőtlen nyaralást megidéző, eufórikus hangulatot teremtő illatért. Az Escape to Panarea nagy titka, hogy a citrusos, bergamottos jegyek gyönyörűen olvadnak össze az alapjegy krémes tonkababos, pézsmás, enyhén ámbrás jellegével. Friss és édes, egy kicsit virágos és gyümölcsös is, minden olyan összhangban, amivel nem sok designer illat büszkélkedhet. Az illatot és a csodás jelleget azonban nem csak ez a ragyogó kis sziget ihlette, hanem a szigeten található Raya nevű luxushotel. Ez az a hely, ahova az ember egy ilyen rémes augusztus után bármelyik pillanatban szívesen elmenekülne?akár egy életre is. Akik szintén vágynak egy kis nyári feelingre, igazi augusztusi mediterrán hangulatra, nagy adag optimizmusra, lágy nőiességgel karöltve, nos akkor javaslom kipróbálásra az Escape to Panarea-t. Azt hiszem én ősszel is használni fogom, annyira megszerettem.

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter