5 parfüm, amitől jókedvre derülsz!

A tavaszig még várni kell, így akit nyomaszt a szürkeség és lehangoltság, a következő parfümökkel garantáltan feldobhatja a napját!

Clinique Happy

Az 1998-ban kiadott Happy a Clinique történetének leghíresebb és legkeresettebb parfümje. A Happy (Boldogság) nem más, mint a napfény, vidám reggelek és életöröm esszenciája. Friss gyümölcsök és vidám virágok alkotják ezt a különleges illatot. Férfi változata citrusos-aromás illatjegyeivel szintén friss-fiatalos parfümfelhővel ajándékozza meg viselőjét.

 

 

 

 

 

Mandarina Duck

Szeretem az olyan illatokat, amelyek mosolyt csalnak az arcomra. A táskákat gyártó cég első, 2004-ben megjelent parfümje a Mandarina Duck pont ilyen. Mintha kifújás után boldogságfelhő venne körül. Nem is lepődök meg, hogy több kedvenc összetevőm is szerepel az illatjegyek között, mint a lonc, a jázmin vagy a bergamot.

Az illat kifújása után először a fehérborsot éreztem dominánsnak, amit a bergamot frissessége szelídített meg, a virágos jegyek, mint a frézia, lonc, jázmin és gardénia később szépen kibontakozik a bőrömön, harmónikusan, egyáltalán nem émelyítően. Finoman pézsmás illat. Az üvege is jópofa, tetszik

 

 

 

Mochino I Love Love

Vicces  kis pingvines üvegeiről (is) híres Moscino egyik legkedveltebb illata az I Love Love. Tömény optimizmus! Szemfülesek (vagy inkább “orrfülesek”) hasonlóságot fedezhetnek fel az I Love Love és a Light Blue között. Citrusok, rózsa, bors, cédrus és pézsma található a főbb alkotóelemek között.

 

 

 

 

 

 

Tommy Hilfiger Tommy Girl

Csupa vidám virág és gyümölcs egy kis bőrrel fűszerezve, ez a titka a 15 éves Tommy Girl-nek. Hilfiger, Amerika kedvenc tervezője nem akart semmilyen ravaszt fortélyt belevinni az illatba, csak az az életérzést akarta megragadni, ami a Hilfiger maga: könnyed, vidám, és stílusosan laza. Sikerült neki.

 

 

 

 

Dior Addict Shine

A Dior-ház egyik nagyágyúja, az Addict meglepően szelíd és romantikus változata a Shine, így cseppet sem hasonlít a “dög” Addictra. Cédrus, málna, gardénia és citrom alkotják ezt a finom kis illatot, amelyben a kezdeti lágy citrus után egy igen kellemes, cseppet sem szirupos málna mellett a cédrus és a gardénia kellő harmóniában tud kibontakozni.

 



1 thought on “5 parfüm, amitől jókedvre derülsz!”

  • A Tommy Boy is nagyon kellemes,tini-illat.A női változatát nem ismerem,de a férfi kitúnő választás.Almás,citrusos,enyhén fűszeres.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter