5 parfüm, ami cukorfelhőbe von

Édesszájú parfümrajongók kedvencei következnek.

A cukorkás, édes parfümöket szeretjük, vagy utáljuk. Gyakran “rózsaszín” illatként aposztrofált édes parfümök többet tudnak, mint egy egyszerű Barbi-illat. Érdemes kipróbálni bőrön is, hátha a cukorfelhő mögött felfedezünk egyéb finom összetevőket is. Vigyázat! Fogyózóknak nem ajánlott, viselése közben erős vágy keletkezhet az édességek iránt:)

Aquolina Pink Sugar

Ha cukorkás parfüm, akkor Pink Sugar! Nincs mese, ez a parfüm az, aminek nevezi magát: rózsaszín cukorkás illatfelhő. Tele van gourmand összetevőkkel: vattacukor, vanília, karamell és málna. Vidám, fiatalos és bohókás illat, csajos csajoknak.

Givenchy Hot Couture

És itt az ellenpont: lehet úgy édesen cukorkás egy parfüm, hogy nem csak az édes akkord uralja a kompozíciót. A nagy kedvenc, a Hot Couture szerintem már mindenki kezében legalább egyszer megfordult, hiszen akik kicsit is fogékonyabbak az édesebb illatok iránt, azoknak érdemes ezt kipróbálni. Az erőteljes málnás kezdés után a magnólia és a fás jegyek dominálnak, megtartva édeskés jellegét. Ez a parfüm több, mint egy egyszerű édes illat.

Chopard Wish

Talán az Angel egyik párja is lehetne, hiszen ugyanolyan gazdag ízletes összetevőkben: kókusz, vanília, szamóca, karamell. Ezt a tömjén, szantál, pacsuli és ámbra még elmélyíti, a harsány virágcsokorról nem is beszélve. Igen összetett illat, és sokak kedvence, nem méltatlanul.

Lolita Lempicka Lolita Lempicka

Személyes kedvenc! Kevés olyan parfüm van, aminek ennyire ütős kis üvege, és belső tartalma lenne. Nagyon eltalált parfüm kívül-belül. Praliné, vanília, csillagánizs, mandula, dohány és még sok más isteni összetevő alkotja. Meglepő módon rajtam igen halovány volt, én szinte nem is éreztem magamon, de a munkatársaim megnyugtattak, hogy igencsak érzik, szóval óvatosan érdemes adagolni:)

Thierry Mugler Innocent

Igen, itt a Mugler illat, de szándékosan nem az Angelt hoztam példának, pedig az is ütős édes illat, de van nála édesebb Mugler parfüm is, az Innocent. Komolyan mondom, igazi harapnivaló illat. Az alapba rejtett praliné uralja az egész illatot, mellette a mandarin és a bergamott labdába sem rúghat. Krémes mandula és bogyós gyümölcsök isteni párosítás az Innocentben. Egy bajom van vele: rólam szinte leolvad. Ennek ellenére, ha melegségre vágyom, az Innocent jó választás.

És még sorolhatnánk az édes-cukorkás parfümöket!
Ti jöttök! Nektek milyen parfüm jut eszetekbe, ha cukorfelhőt szeretnétek szippantani?



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter