1 nap 3 kérdés

1. Vettél már parfümöt “látatlanul” (ismeretlenül), és hogy jött be?

 

2. Ha csak 1 parfümház (divatház) parfümjeit viselhetnéd, melyik parfümház lenne az?

 

3. Melyik volt a legelső parfümöd?

 

1. Én többször is vettem/cseréltem úgy parfümöt, hogy nem ismertem előtte azt az illatot, így az összetevőkre és a véleményekre hagyatkoztam. Meg kell hogy mondjam, nekem többször melléfogás. Legnagyobb mellényúlásom az Agent provocateur Strip volt. Az összetevők, leírások alapján valami isteni szexi dögnek kellett volna, hogy legyen..hát nem az:)

 

2. Ezen sokat gondolkodtam, de ma/most/ebben a pillanatban az Yves Saint Laurent parfümjeit választanám. Bennük még nem csalódtam, és nagyon tetszik a kifinomult, stílusos jegyük!

 

3. :)) Gabriela Sabbatini legelső parfümje.



2 thoughts on “1 nap 3 kérdés”

  • A JHG nagyon jó kis illatház! Nekem még nagy kedvencem a Miss C. és a Not a P. Érdemes a JHG saját oldalán kérned egy illatminta csomagot, amit levásárolhatsz később!

  • 1. Tulajdonképpen életem első parfümjét, ami a Givenchy: Ysatis volt, úgy vettem, hogy még csak kis sem próbáltam, nem voltak hajlandóak engedni, hogy kibontsuk és megszagolhassam, tehát ez egyben a 3. kérdésre is válasz.

    2. Julette Has a Gun egyértelműen a Citizen Queen és a Calamity J. miatt, ráadásul még nem is ismerem a többi illatot!

    3. Ha úgy nézzük, melyik volt az első, amit már úgy vettem, hogy ismertem az illatát: Givenchy: Extravagance. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter