Zoologist Cow – parfümújdonság

A kanadai indie parfümház, a Zoologist egy új uniszex gourmand virágos illatotdobott piacra Cow (Tehén) néven.

A buja zöld legelők a horizont felé törnek, és egy hegyvonulat impozáns sziluettje alatt ívelnek. Cumulus felhők gördülnek a ragyogó kék égen, hatalmas árnyékaik egy békésen legelésző csorda felett siklanak. A legelő egyik sarkában egy apró borjú feszíti meg remegő végtagjait, és egy hatalmas dülöngéléssel bukdácsol, hogy megtegye első lépéseit. Bársonyos ormánya az anyjához tapad, amíg a meleg tej felszabadulása nem jelzi, hogy elégedetten üdvözölte a hatalmas új világot.

A Zoologist Cow egy bukolikus jelenetet juttat eszünkbe, az anyatermészet tápláló kebeléből áradó számtalan illatot. Ártatlan virágillat lengi be a puha füveket, míg az alma lágyan édesít a friss tej lágy illatán. Az eredmény egy egyszerre ismerős és megnyugtató hely, ahol meleg karok tárulnak ki, hogy szerető ölelésbe fogadjanak minket. Egy hely, amelyet otthonnak hívnak.

A Cow parfümöt Nathalie Feisthauer parfümőr fejlesztette ki. További jegyek: zsálya, gyöngyvirág, heliotróp, ibolya, jázmin, cédrus, vetiver, benzoin, pézsma és borostyán.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter