Zadig & Voltaire This Is Really Her & Him! – parfümújdonságok

Lázadás, punk, rock’n’roll, cuki puttók, versek és bolondság, fiatalság – ez a Zadig & Voltaire! Sajnos nálunk csak az illatcsalád ismert – amiért kár, miert irtó vagány ruhákat gyártanak. Legújabb kollekciójuk pedig most került a polcokra!

Sidonie Lancesseur, aki a This Is Her! kollekcióval kapcsolatos munkájáról ismert, egy csábító és erőteljes parfümöt készített a Zadig & Voltaire számára. Ez az új illat, a This Is Really Her! virágos borostyán esszenciát áraszt magával ragadó vonzerővel. A rózsaszín bogyós gyümölcsök vibráló robbanásával nyit, amelyet a bazsalikom friss, zöld aromája erősít. Az illat szíve a Zadig & Voltaire jellegzetes illataira emlékeztető, a rózsa és a gesztenye klasszikus virágos tónusaival harmonikusan összefonódó, egyedi fémes jegyeket tartalmaz, amelyek ragyogó vibrálást kölcsönöznek az illatnak. Ahogy leülepszik, a This Is Really Her! egy mélyen csábító alapillatot tár fel, amely a méz gazdagságát, a pacsuli földes mélységét és a vanília édes melegségét ötvözi.

A parfüm üvege a Zadig & Voltaire esztétikájával összhangban a divat esszenciáját tükrözi. Az újratervezett, fémes hatású This Is Really Her! üveg a márka időtlen eleganciájára utal. Az arany hangsúlyok kiemelik a fényűző érzést, amely egy párizsi éjszakára emlékeztet, csillogó fényekkel megvilágítva. Az üveg karcsú üvegfelülete gyönyörű kontrasztot alkot a
Zadig & Voltaire texturált címkéjével, amely fémbőrt utánoz, érzékiséget és merészséget kölcsönözve a dizájnnak.

A Zadig & Voltaire és Nathalie Lorson parfümőr, aki a This Is Him! kollekcióban való közreműködéséről ismert, legújabb kreációjával, a This Is Really Him! kollekcióval a márka eddigi legintenzívebb férfi illatát mutatta be. Ez az erőteljes illat a fejjegyek dinamikus keverékével kezdődik, amely a grapefruit pikáns erejét a citrom pezsgő fényességével ötvözi. Ez a vibráló nyitóillat hamarosan átmegy az illat szívébe, ahol a narancsvirág egyedi, fémes akkordja kerül a középpontba, és ad egy érdekes csavart. Az illat a bőrön tovább mélyül, és a palo santo és az ámbra fák magával ragadó alapillatává alakul.

A This Is Really Him! palackja éppoly merész, mint a tartalma. A feltűnő ezüstszínbe öltöztetve egy emlékezetes párizsi éjszaka esszenciáját ragadja meg, a fénnyel és az árnyékkal játszva. Az üveg dizájnja megőrzi a
Zadig & Voltaire lázadó és kifinomult szellemiségét, az ikonikus címke fémes fényezésével. Ez az esztétikai választás tükrözi az illatban található fémes jegyeket, és hű marad Zadig jellegzetes stílusához, a merész eleganciához.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter