Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid EDP – parfümújdonság

Úgy látszik, Viktoréknál sem tudnak elszakadni a Flowerbomb bűvköréből…na jó, tudjuk, hogy a parfümbiznisz is biznisz, amit a pénz mozgat, szóval ha ebből jön a pénz, akkor ezt kell adni a népnek. Hogy mit is? A Flowerbomb (amit imádok mellesleg) orchideás változatát. Mondjuk én leálltam a Flowerbomb Extreme és a Flowerbomb La Vie En Rose után bármely verzió vásárlásával, de most kedvet kaptam.

“Bemutatjuk az új Flowerbomb Ruby Orchid eau de parfümöt, a Flowerbomb legtesthezállóbb változatát. Az új illat egy orchidea, egy vanília és egy szőlő-barack akkordot párosít.
A Ruby Flower Orchidea akkord – az orchideák femme fatale-ja, intenzíven sötétvörös virágaival – ámbrás, szinte narkotikus, krémes illatáról ismert, amely a FLOWERBOMB eredeti fényes és friss karakterétől egy sokkal kedvesebb és húsosabb illat felé vezet. A Red Foxy vaníliabab harmonika további intenzitást hoz – ez az illat igazi fegyvere a csábításban. A Vine Peach harmonika és számos más piros gyümölcsös jegy járul hozzá a hosszan tartó örömérzethez, és kiemeli az illat bíborvörös jegyeit.”

A Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid Eau de Parfum Spray egy érzéki virágos parfüm, amelyet a burleszk csillogása ihletett. Ez a szenvedélyes női parfüm a rubinvirág orchideát, a lédús barackot és a vörös foxi vaníliababot ötvözi, hogy egy mágneses illatot hozzon létre, amely tökéletes minden magabiztos nő számára.

A Viktor & Rolf a burleszk színházi hagyományai által inspirálva egy új, hús-vér és érzéki kiegészítést mutat be a Flowerbomb illatcsaládba: Flowerbomb Ruby Orchid. Ez egy mágneses és erotikus illat: Egy femme fatale-nak való illat. Magabiztos, mégis elbűvölő és csak enyhén provokatív, övé a show. Ennek a sziromcsokornak a középpontjában két orchidea akkord áll: a Ruby Flower Orchid és a Red Foxy Vanilla Bean akkord, amelyek az erotikus vörös szőlő barack akkord frissességével ölelik körül ezt az illatot.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter