Valentino Voce Viva – parfümújdonság

Lám, lám Lady Gaga a Valentino ház arca lett, és az új Valentino Voce Viva parfüm már Gaga közreműködésével jelent meg.

“Légy önmagad, szeresd azt, aki vagy és soha ne add fel az álmaid!” Igazi elcsépelt, coehlo-i gondolatok, amelyeket ma már minden csillámos filterrel feltuningolt facebook képen láthatunk. Vagy nem elég ennyiszer elmondani, mert még nem ivódott bele az elménkbe? Egyébként épp olvastam egy kutatást arról, hogy a kor fiatalja csak és kizárólag az önmegvalósítással foglalkozik, és ez az állandó happy-feeling bizony nem jön 0-24-ben, emiatt pedig konstans önváddal küzdenek, akik nem éreznek állandó boldogságot…merthogy szomorúnak, csalódottnak nem ér érezni magunkat. Bocsánat, egy kis kitérő, csak úgy kikívánkozott nekem ebben a fene nagy önkifejezésben.

Nézzük, hogy mit ígér az illat:

“A VOCE VIVA VALENTINO párhuzamot von a hangj és az illat illata között. Mint egy hang, az illat is személyes, meghitt és nyomot hagy. A ragyogó virágcsokor harmóniája a váratlan tölgymoha egyeztetés révén függőséget és erőt vált. Minden nő hangját egy nyilatkozatban ünnepeljük: A hangom, az erőm.

Egy generáció hangja, LADY GAGA több mint egy évtizede emberek millióit inspirálta a világon, ő a VOCE VIVA nagykövete. Valentino-val az énekesnő többet fed fel, mint pusztán azt, hogy olasz származású. Az egyéniség iránti tisztelet és mindenki megtalálja a maga helyét a világban. LAGY GAGA ugyanazokról az értékekről beszél, mint Valentino.”

Rég jelentkezett a Valentino új parfümvonallal. A 2015-ben megjelenő Valentino Donna volt az utolsó nagyobb dobásuk, de a ház egyik ikonikus illata a Valentino Valentina, amely több változatot is megélt, mielőtt elkaszálták volna. Nem mondanám kiemelkedő illatháznak, igazi középjátékos, semmi hazardírozás, csak biztonsági játékok. A Voce Viva összetevői alapján semmi gagás illatra ne számítsunk, inkább a “A Star is Born”-féle önmegvalósító énekesnőre gondoljunk, aki egészem az Oscarig menetelt.

Összetevők: mandarin, narancsvirág, gyömbér, bergamott, gardénia, vanília, pézsma, tölgymoha, szantál, tonkabab

Már kapható!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter