Lush karácsony 2020

Én majd eldobtam magam, amikor megláttam, hogy augusztus 21 után a Kikben már karácsonyi dekorokat lehetett kapni, és valami perverz indíttatásból direkt vettem is valamit. Hogy nonszensz ilyen korán már karácsonyra gondolni? Persze, hiszen pont kiégsz, mire eljön december 24. Másrészt pedig igenis van létjogosultsága, ugyanis sokan baromira tudatosan az ajándékok beszerzését nem az utolsó pillanatra hagyják, elkerülve a stresszt és a kapkodást. Én egyszer hagytam utolsó pillanatra, soha többet! Ugyanakkor novemberben szoktam vásárolni, és már ezért is irtó büszke vagyok magamra, de lehet, hogy az idén beosztom, és már októberben elkezdtem a válogatást. Mert ez a legjobb az ajándékozásban, megtalálni a tökéletes ajándékot.

Az idei Lush karácsony érezhetően már a fenntarthatóság jegyében fog zajlani: sokkal kevesebb termék (65 db, azért így sem kevés), ugyanakkor szerintem jobban kihasználható és egymással jobban passzoló termékek  találhatók meg a Lush karácsonyi kínálatában. Minek annyi ajándékcsomag, ha épp a Lush-nál lehet a legmenőbb csomagolást kérni, és minek egy fajta termékből kismillió, inkább legyen több kollekció, amelyben összeválogathatjuk azt a szépségápolási terméket, amit használni is tudunk. Például mivel nekünk nincs fürdőkádunk, csak zuhanyzónk, így egyáltalán nem izgatnak a fürdőbombák és habfürdők. Ellenben a pucér termékekért, a testápolókért és a zuhanyzást feldobó cuccokért odavagyok. Össze is válogattam a kedvenc karácsonyi Lush termékeimet:

Naná, hogy Lord of Misrule! Egyszerűen odavagyok ezért az illatért! Minden formában kell, leginkább a testápolót hiányolom, valamint a tusfürdőt, de a parfüm is kívánságlistámon van! Vegyétek, imádni fogjátok, ha szeretitek a pacsuliba áztatott fekete borsot.

Ha tél, akkor Lush Snow Fairy! Közös kedvencünk a kislányommal, aki csak tündérillatnak hívja, és persze lenyúlta a testpermetemet, elpancsolta a tusfürdőmet és elkenegette a testápolómat. Csak a hintőpor maradt meg, az is csak azért, mert nem tud róla, hogy van. 😀

Übercuki az új Elfie Stick habfürdő, tökéletesen mókás ajándék akkor, ha csak valami aprósággal szeretnéd az egyik kollégádat vagy barátodat meglepni. Merthogy élményt ajándékozol, mégpedig egy istenien illatos, banános-cukorkás habfürdőzést.

Az ikonikus Buche de Noel arctisztító, amit mindig elkapkodnak, így ha kedvenced, akkor most tankolj fel belőle! Pihe-puha bőr, teljesen vegán, természetes alapanyagokkal. Kultikus Lush darab!

Nagyon finom a Yog-Nog termékek illata, a Lush tusfürdők pedig szinte az egyetlenek, amitől nem viszket a bőröm, így minden vágyam egy ilyen aranyló Yog-Nog tusfürdő testápolójával együtt.

Évek óta elkötelezett Lush szappanhasználók vagyunk, nálunk már nincs is folyékony szappan a lakásban. Polli imádja a szilárd szappanokat, és irtó cuki, amikor válogat az újabb darabok közül, nálunk már rituálé kiválasztani, hogy melyik legyen a következő szappan, amit használunk. Nagyon klassz ötletnek tartom, hogy most lehet Lush szappant venni csomagban úgy, hogy mellé egy szappantartó is került, mert az az igazság, hogy régebben totál meg voltam lőve, hogy melyik a jó szappantartó a puhább szappanokhoz (mert nem mindegy, csak szólok!), és még mindig nincs meg a szent grál. De ahogy elnézem ezt a Golden Pear csomagot, már tudom, hogy ez lesz a következő, amit beszerzünk. A Golden Pear illata egyébként csodás, én testpermetben használom, szeretni fogjátok.

Végül nem maradhat ki a legmenőbb Lush ajándék, ami létezhet a Földön: a Lush adventi kalendárium, benne minden jóval, amit a Lush-tól elképzelhetsz. Kicsit borsos az ára, cserébe a karácsonyi kollekció legjava benne van. A dobozáról nem is beszélve, ami egy kincs(esláda, ha gyereked van).

A Lush karácsonyi termékeit itt tudod megnézni: https://hu.lush.com/products/karacsony

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter