Ünnepi láz: Halloween és Karácsony a Lush üzleteiben

Tudom, hogy furcsa így október közepén már a karácsonyról beszélni, de aki el szeretné kerülni a decemberi tumultust és agybajt, az most kezdjen el nézelődni, listát írni, beszerezni ezt-azt, hogy a karácsony előtti napok már csak a forralt borról és a baráti összejövetelekről szólhassanak.

Hogy megkönnyítsük a dolgotokat, sorozatot indítunk, melyben bemutatjuk a legklasszabb ünnepi kollekciókat, hátha meglátjátok közöttük a legvagányabb, legszebb ajándékokat. Ma a Lush limitált Holiday kollekcióját mutatom be, kezdve a szédületes Halloween termékekkel, melyeket kipróbálva és kézben fogva rájöttem, hogy bizony Lush függő vagyok: gömbölyű denevér ajándékcsomag, töklámpás, fekete denevér alakú tusfürdőzselé, aranyló tök fürdőgolyó és a zseniális Lord of Misrule krémtusfürdő! A képek magukért beszélnek! Siessetek, ha meg akarjátok csípni magatoknak őket, mert limitált darabok! Itt mazsolázhattok belőlük!

product_halloween_gift_heebie_jeebie
Bat Heebie Jeebie: benne Lord of Misrule krémtusfürdő és Nightwing tusfürdőzselé
Pumpkin_Heebie_Jeebie_front
Pumpkin Heebie Jeebie, benne Sparkly Pumpkin habfürdő és Lord of Misrule fürdőbomba

2015-09-28 12.14.14

2015-09-28 13.03.03

 

Az igazi Lush mennyország pedig a fantasztikus karácsonyi ajándékcsomagok között élhető át, elég csak a Lush weboldalán a karácsonyi aloldalt megnyitni és láthatjátok, hogy ember (lánya) nincs, aki ezek közül nem tud választani.

Személy szerint imádom a Lush kendős-bekötözős technikáját (vásárolhattok szép, színes kendőket, melyekbe profi módon lehet becsomagolni az ajándékot, vagy eleve kendőstől megvenni a csomagot), olyannyira, hogy már én is bevetettem párszor, amikor ajándékozásra került sor, és idén ilyen kendőkbe kerülnek nálunk a meglepetések! Kedvencem ez a Mikulás kendős csomag, benne a karácsonyi limitált darabok legjobbika.

Father_Christmas
Father Christmas. Tartalma: Father Christmas fürdőbomba, Butterbear fürdőbomba, FUN Santa gyurmaszappan, Santa’s Belly tusfürdőzselé

A FUN gyurmaszappan nekünk, kisgyerekeseknek lett kitalálva: a fürdés amúgy is jó egy órás móka, de a Fun gyurmaszappannal egyből vidámabban kenegeti magát a kislányom és hagyja, hogy lecsutakoljam. Formázható, puha, mint egy gyurma, de emellett rendkívül sokoldalúan tisztít: kézmosás, fürdés, hajmosás vagy akár ruhamosás is mókás a színes tömbökkel.

FUN gyurmaszappanok
FUN gyurmaszappanok

Természetesen a fürdőgolyók is ünnepi formákat öltöttek, van Mikulás, csillag, varázspálca, hóangyal és fahéjas gömb, minden, ami szem-szájnak ingere:)

Cinders
Cinders
Father Christmas
Father Christmas
Holly Go Lightly
Holly Go Lightly
Peeping santa
Peeping santa
Shooting star
Shooting star
Snow Angel
Snow Angel
The Magic of Xmas
The Magic of Xmas

Végül pedig egy igazi csajos must-have, rúzs Lush módra: a Santa Baby Lip Tint cseresznyepiros ajkakat varázsol fahéjjal, cseresznyével, répaolajjal, melyet fair trade shea vajba kevertek, így minden természetes, és még szexi is. Kell, ugye?

Santa Baby Lip Tint
Santa Baby Lip Tint

Ha pedig valaki az összes karácsonyi újdonságot szeretné kipróbálni, itt a Wow ajándékcsomag, melyben minden benne van, ami Karácsony!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter