Újdonság: Giorgio Armani Code Absolu

Idén újabb szintre lépett az Giorgio Armani Code sorozat, megjelent a Code Absolu parfümpáros. Az új, férfi illat még lehengerlőbb, csábítóbb lett. Az illat arca Ryan Reynolds, akivel ma már szinte mindent el lehet adni, mondjuk én bírom a humorát, de mint pasi nem igazán jön be. Ennek ellenére elismerem, hogy igazán vonzó lett a reklám, nem?

A férfias csábítás új víziója, Armani Code Absolu azoknak a férfiaknak, akik ugyanolyan okosak és merészek egyszerre. A karizma mellett – amely mindig is az Armani Code férf jellegzetessége volt -, a természetes társadalmi könnyedség, a humor és a csábítás érzése kápráztat el. Mint a modern önmegvalósítás és erőteljes személyiség megtestesítője, ő könnyedén a csábítás művészetének mesterévé vált, mindig hiteles, és mindig pimasz. A Code család legutóbbi tagjaként, az Armani Code Absolu ötvözi a találkozás fűszeres izgalmát az igazi csábító kortárs eleganciával, megtestesítve az igazi Armani Code férfit.

Az Armani Code Absolu férfi illata egy merész, keleties illat, amelyet a klasszikus Code alapjegyeire építve alkottak meg. Antoine Maisondieu (Givaudan) ismét egy olyan csábító mesterművet készített, amely egy mély, élettel teli alkotás, folyamatosan megtöri a kódokat, egy érzékibb és kibővített értelmezést nyújtva. Az illat ragyogó jegyekkel tárul elénk, mint a zöld mandarin és alma, ezek vezetnek tovább a szívjegyekhez. Itt, a narancsvirág, a szerecsendió és a sárgarépa magok egy újfajta érzékiséget hoznak létre, mielőtt az Armani Code jellegzetes összetevője, a tonka bab felfedi a még különlegesebb arcát a rum folyékony akkordjával, amely mélységet és kettősséget ad az illatnak. A száradás során felfedi a meleg és férfias érzékiséget, egy kis bőr érintésével, a tonka bab intenzitásával és a színezett vanília édességével. Az Armani Code Absolu egy tökéletes átmenet a ragyogó frissesség, felejthetetlen elegancia és férfiasság között. Megtestesíti a legmelegebb és legérzékibb csábítást, amit az Armani Code család kínál.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter