Nyári kívánságlista

 

Nekem most kezdődött meg az igazi nyári szabadság, így a nyári feelinget most érzem át igazán. Valószínűleg az utolsó pillanatban fogunk valahova befizetni (talán horvát tengerpart), de a nyár nagy részét itthon, Magyarországon töltjük, csavargással, strandolással, pihenéssel, és reményeim szerint egy kis Kapolccsal 🙂 Bár tele vagyok jobbnál jobb nyári parfümökkel, mindig van valami, ami után ácsingózok, a kívánságlistám tetemes. Most ezekre vágyok, de piszkosul.

Shiseido Rising Sun

Nagyon fenem rá a fogam, amióta csak hallottam róla, hogy megjelent. Ylang-ylnag, kókusz és gyümölcsök, totális nyári sláger lehet!

Juliette Has a Gun Moscow Mule

Gyömbér, citrusok, ambrette…no és Romano Ricci! Szinte minden egyes JHG illat nagyon bejön nekem, tudom, hogy ezt a a koktélt is imádnám. Pláne nyáron.

Narciso Rodriguez Pure Musc for Her

Rodriguez a pézsmás illatok nagymestere, díjnyertes For Her sorozatának újabb darabja is egyszerűen kell!

Byredo Sundazed

Cukorkás mandarin Byredo minimalizmusban. Nem egy túlbonyolított illat, de a nagy nyári szabadságban szívesen használnám.

Guerlain Aqua Allegoria Teazzura

Wow, újra kapható ez az irtó finom, friss tea illatú kölni. Nagyon szeretem az Aqua Allegoria sorozatot, van már jó pár belőle, de a gyűjteményemből ez hiányzik.

Tom Ford Santal Blush

A szantál illatáért odavagyok, Tom Ford Santal Blush illata lágy, sziporkázóan éteri szantál illat, imádom, kell!

Acqua di Parma Colonia Assoluta

Maga a kölniillat. Luxusminőség, elképesztően gazdag, ugyanakkor végtelenül friss citrusos-fás illat, uniszex, legszívesebben fürödnék benne.

Clinique Happy

Ezer éve használtam…imádtam, és most nosztalgiáznék. Nyárra tök jó lenne!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter