Top 10 illat Halloween-re

Október végén járunk, nyakunkon a Halloween, és egy újabb ok, hogy parfümöt vásároljunk. Akárhogy is töltjük ezt a napot, az egyre hűvösödő időben már az egyre fűszeresebb és melengetőbb illatokat keressük. Ha meg még valami beöltözős Halloween buliba is hivatalosak vagyunk, akkor pedig szinte kötelező a figyelemfelkeltő, határozott, markáns illat.

halloween parfümblog

Örök klasszikus a tubarózsára épülő Givenchy Amarige. Érett, telt, nagyasszonyos….mi kell még hozzá? Hangsúlyos ékszerek, kalap, földig érő bunda és egy kis Amarige. Őszibarack, szilva, mandarin és ibolya mellett sok-sok virág tubarózsa, gardénia, orchidea, neroli, rózsa, mimóza és jázmin. Cédrusos, tonkababos, szantálos zárás és már meg is van a legklasszikusabb esti illat.

Paco Rabanne Black Xs Potion…fekete és vörös találkozása, vörös rózsával, citrommal, ámbrával és szantálfával. Boszorkányos, elbűvölő, lehengerlő.

Escada Absolutely Me…fiatalos, bulizós, édes és meglehetősen egocentrikus. Rózsa és málna, jázmin és macaron, pézsma és vanília így együtt. Határeset a Halloweenre szánt illatok között mégis az éjszakát idéző, érzékien cirógató illat.

Roberto Cavalli Nero Assoluto….sötét és misztikus, előkelő és vad. Viselője Halloweenkor a legvadabb jelmezt is bevállalja. Totális őrület, érzékiség, bombaként robbanó izgalom a Nero Assoluto. Citrusok, orchidea, vanília és fás jegyek adta érzékiség és egzotikusság.

Elie Saab Le parfum Eau de Parfum Intense….szofisztikált nőiesség egy nagy adag exhibicionizmussal. Elképesztően finom illatjegyekkel, narancsvirág, rózsa, ylang-ylang és méz érzékiségével, az ámbra és pacsuli földes mélységével. Igazi afrodiziákum.

Lázadó, örökmozgóknak a Versace Versus teremti meg az igazi lüktető halloweeni party hangulatot. Egy véget nem érő vibráló tombolást és teljes extázist jelenít meg citrommal, kumkvattal, narancsvirággal, rózsával, pézsmával, ámbrával és pacsulival.

Estée Lauder Modern Muse…magabiztos, független, bátor és nőies. A nő aki, ha kell egyedül is nekivág a partyknak és mindig a figyelem középpontjába kerül. Narancsos, jázminos, virágos, liliomos illat, amibe épp csak egy csipetnyi tubarózsa került….elképesztően finoman használva az arányokat, nem túl sok, mindenből épp annyi, amennyi kell. Vanília, pézsma, ámbra, pacsuli és fás jegyek koronázzák meg ezt az ősz végi illatot.

Giorgio Armani Armani Code Ultimate Femme az éjszaka királynőinek egy szigorúan esti, party illat. Még rafináltabb, még édesebb, még csábítóbb, mint az első Code. Misztikus, sötét, fondorlatosan elbűvölő, olyan, mint amikor a pók hálót sző áldozata köré. Körte, gyömbér, keserűnarancs a fejillatban, majd narancsvirág, kávé és jázmin a szívjegyben egy kis vaníliával és fás jegyekkel.

Hugo Boss Boss Ma Vie pour Femme magyarul az “Én utam”. Igazi önkifejezés, amolyan “eltéríthetetlenül megyek a saját fejem után” illat. Modern, kozmopolita illat, igazi fény az őszben, azoknak, akik soha nem mondanának le a könnyedebb illatokról. Kaktuszvirág egzotikussága, rózsa, jázmin, frézia érzékisége, cédrus és fás jegyek magabiztossága, és mindezek lehengerlő, csábító hatása teszi a nagyvárosok legnagyobb partyjának nélkülözhetetlen elemévé.

Michael Kors Sexy Amber…ehhez valami igazán vad jelmez dukál. Őrült és szédítő, mindenkit megbabonázó illat. Ebben a 10-es felsorolásban a legszexibb, “vadmacskás” illat. Szantálfa, fehér virágok és ámbra tökéletes összhangja garantáltan felteszi a koronát a Halloween partyra.

 

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter