A hónap illata – Október

Az október is eltelt, néha naposan, néha esősen, így a végére pedig egyre szürkébben és borongósabban. Felmerül a kérdés, mit is visel ilyenkor a legszívesebben az ember? Egyre színesedő levelek, az ősz legszebb színei bukkannak fel, nálam pedig előkerült a DSH Cafe Noir-ja.

cafe_noir_extract21

Telt, balzsamos-fűszeres illat, mely igazán jól fél óra elteltével bontakozik ki a bőrön. Fűszeressége a paprikában, borsban és fahéjban rejlik, melyek mellé egy kis bergamottot is rejtettek a fejjegybe, bár ez nem igazán érződik benne. A fahéj viszont végig brillíroz, nem csak a kifújáskor, hanem órák múlva is érződik, tökéletes őszi hangulatot teremtve. Nagyon komplex és igazán hosszantartó hatásával inkább az ínyenc parfümkedvelők kedvence lesz. A szívjegyben a rózsa és jázmin mellett a meleg, balzsamos jelleget a labdanum és benzoégyanta adja. Érdekes összefonódásnak lehetünk tanúi, hisz a különféle fűszerek, gyanták, virágok együttesében valamiért azt érezzük, hogy whiskey vagy rum is került bele, pedig nem…..mégis ehhez a hűvös októberi időhöz annyira tökéletesen illik. Az alapjegybe tolu balzsam, vanília és a parfüm nevét adó kávé is belekerült. Ennek ellenére mégsem mondanám tipikus kávés illatnak, benne van, de nem dominál olyan erősen. Ha már nagyon vágyunk valami igazán pikáns, fűszeres illatra, akkor hajrá!! Ezt érdemes kipróbálni. Szerintem ez az ősz igazi nagy dobása, mely élettel tölti meg az októbert.

Ha pedig szeretnétek megvásárolni a DSH Perfumes oldalán tudjátok megrendelni.

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter