Thierry Wasser, a Guerlain parfümőre

Egészen fantasztikus videót találtam a neten! A Vogue Germany készít egy videósorozatot A Guerlain parfümőrével, Thierry Wasserral, aki bevezet minket a parfümök készítésének rejtelmeibe. A első rész igazán érthető (angol nyelven), hangulatkeltő, gondolatébresztő. Bennem pedig azt vetette fel, hogy összeírjam azokat a parfümöket, amelyeket a legjobban kedvelek Thierry Wassertől, Guerlain égisze alatt.

Minden elvakult rajongó szinte egyöntetűen egyetért abban, hogy jó kezekben vannak a Guerlain illatok. Wasser az első, akinél szakítottak a hagyománnyal, és nem Guerlain utód áll az illatok mögött. Természetesen Wasser kezei alá is több parfümőr dolgozik, és nem egyedül dönt az illatokról, a koncepcióról, de kétség kívül, a legtöbb illata népszerűségnek örvend.

Hozzá kell tenni, hogy nem csak a Guerlain-nek alkotott illatokat, számos, ma már slágerparfüm köthető a nevéhez, mint

Calvin Klein Truth

Dior Addict

Emporio Armani Diamonds

Lancome Hypnose

Ezek az én kedvenceim a Guerlain égisze alatt Thierry Wassertől:

Guerlain Terracotta

Igazi egzotikus különlegesség a kicsike, napsütés, nyár, Guerlain!

Guerlain Shalimar Souffle de Parfum

Szeretem a Shalimart, de legszívesebben a Souffle verziót viselem. Elképesztően nőies, telt és sikkes illat.

Guerlain L’Homme Ideal Eau de Parfum

Sok kritika éri az Ideal vonalat, s én nem értem, hogy miért. Az uramon isteni egytől egyig mindegyik, de leginkább hűvösebb időben az Edp verziót szeretem rajta, iszonyúan megnyerő és férfias.

Guerlain Ambre Eternel

A szívem megszakad, mert ez a csoda sajnos hamarosan elfogy a parfümériák polcairól, nem lett túl népszerű, én pedig odaadóan rajongok érte, mert igazi illatorgazmust okoz számomra minden alkalommal, amikor viselem!

Guerlain Black Perfecto by La Petite Robe Noire

Érthetetlen módon külön vonalként kezelik a Black Perfecto-t a LPRN égisze alatt – követhetetlen – , s mégis az egyik legjobb darab a sorozatból. A Guerlain DNS-ét tartalmazó meggyes-édesgyökeres-bőrös illat vagány, csajos és modern. Szeretem!

 

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter