Szexi és csipkés…6 izgató csipkés parfüm

Ha csipke, akkor mindenkinek biztos, hogy valamilyen erotikus, izgató és szexi dolog jut eszébe, mint tudjuk a csipkebugyi már fogalom, ha dögös fehérneműről van szó. De a csipke nem csak az erotikus fantáziánkat mozgatja meg, hanem ha stílusosan használják fel az öltözködésben, akkor lehet kifejezetten elegáns is. Én a vintage csipkékért rajongok, minden jöhet, ami eklektikus, romantikus, de a mai sejtelmes csipkedivat kiegészítőkön engem is megfog mindig. Ha meg parfümös üveget díszítenek vele, akkor egyenesen odavagyok értük. Szerencsére van jó pár gusztusos darab, ezeket válogattam össze nektek.

Dolce & Gabbana The One Lace Edition

A The One, a meleg vaníliás csoda 2006 óta fogalom! 2011-ben debütált a Lace Edition, azaz a Csipke Kiadás, amely ugyanazt az illatot tartalmazza mint az eredeti The One, szerintem jobban szemet gyönyörködtető, mint az eredeti üveg. Scarlett Johannson is buja csipkés felsőben domborít (szó szerint), és a kampány fotója nagyon emlékeztet Madonna Vouge klipbeli szerelésére. Úgyhogy ha vennék The One-t, ezt a kiadást szerezném be mindenképp.

the one lace edition parfüm

Valentino Rock’n’Rose Couture

Korai parfümgyűjteményem egyik darabja volt, szomorúan látom, hogy az egész sorozat megszűnt. Rózsás, púderesen édes illat. Nőies, kissé mély tónusokkal.

rocknrose couture parfüm

Avon Little Lace Dress

Az Avon az ikonikus kis feketéjét, a Little Black Dress-t csipkés ruhába öltöztette, és milyen jól tette. Rendkívül gusztusos az üveg, bujább, érzékibb lett az illata: nagy adag pacsuli gondoskodik a erotikus felhangról, jázmin és írisz a nőiesen édes akkordokért, és mandarin az érzékien vibráló felütésért.

little lace dress parfümblog

Christina Aguilera Christina Auilera

Jöhetnek a kövek, de én Christina munkásságát nem igazán kedvelem, és valahogy irritál az énekhangja is, de nem vagyok ebben szakértő, csak laikus, szóval ebben aztán tényleg nem vagyok mérvadó. De az tény, hogy a legjobb 10 celebillatban szerepel Christina első, signature illata, amelyben a friss és édes tónusok a szuperérzéki édesen puha alapokon táncolnak. Egy kis kedvcsináló:

Jean Paul Gaultier Classique Eau de Parfum

A klasszikus Classique! Imádom! Nem véletlenül van 23(!) éve a piacon kitörölhetetlenül. A csipkés-dögös változat jelenti az edp, eau de parfum változatot, a sima pedig az edt (persze, ez is egy kis menetközbeni variálás eredménye, szóval én sem nagyon tudtam követni). Szó mi szó, az édes-púderes illatok egyik ikonikus változata, amely nem kihívóan szexi, hanem érzékien buja.

BimgJean Paul Gaultier Le Classique 20ml EDP

La Perla Charme

A neves fehérnemű márka egyik érzéki darabja a csipkés Charme, nem meglepő módon szintén a meleg, puha, édeskés akkordokra játszik, melyet fás-pézsmás-ámbrás alapjegyek erősítenek. Gyengéd, intim, bőrre simulóan puha illat, nem nagy hatótávolsággal.

La-Perla-Charme-Lace-Collection

Andrea



3 thoughts on “Szexi és csipkés…6 izgató csipkés parfüm”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter