Stella McCartney Stella Nude – parfümkritika

Stella McCartney a divatvilágban nagyobb névnek számít, mint híres zenész édesapja, a volt Beatles tag Paul McCartney, ez pedig nagy szó. Stella ruháiért rajong Madonna, Gwyneth Paltrow és a fél világ, így nem csoda, hogy 2003-ban megjelent első parfümje, a Stella is elsöprő sikert aratott. A siker titka pedig egyszerű: az illat jó, igen jó! 🙂

STELLA_Nude

2009-ben a Stella Nude fehérnemű kollekció ihlette parfüm, a nagy előd kishúga, vagy tulajdonképpen visszafogottabb, lágyabb kistestvére, mely nem von le az illat értékéből semmit. Merthogy a Nude az ami akar lenni:

“Csábító tartozék. Minden reggel, mielőtt felöltözik, minden nő ezt a titkos, rejtett kiegészítőt használja, hogy mint egy fehérnemű, diszkréten meghatározza a hangulatát. Stella McCartney signature illatát alkotta meg, melyet mélyen személyes és intenzíven nőies pillanatai ihlették.”

És valóban! A Stella Nude második bőrként simulva lágyan és finoman körülöleli testünket, egyfajta érzékien nőies kontúrt adva az aznapi öltözékünkhöz. Főszereplő a púderes, tiszta és szinte áttetsző rózsa, mely pikáns grapefruit illanó jegyével élénken nyit, majd a bazsarózsa éteri és szűzies illatával összefonódva simulnak a bőrre. A rózsabors közepesen erőteljes jegye egyfajta testet ad az éteri, púderes rózsás akkordnak, melyhez a meleg ámbra mint alapjegy tökéletesen passzol. Ha már melegség, akkor az alapjegyben vaníliát is találunk, mely itt nem az édes oldalát mutatja, hanem azt a gyengéd, meleg, bársonyos jellegét, melytől egy illat “ölelnivalóvá” válik.

Stella McCartney Stellanude Eau de Toilette

Megfoghatatlan könnyedség, áttetszően törékeny báj, ez a Stella Nude, melyet minden púderes, tiszta és lágy illatot kedvelőnek ki kell próbálnia! Különleges, ritka illat, ne hagyjátok ki a lehetőséget, ha hozzájuthattok, mint most az Iparfüméria.hu jóvoltából!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter