Police To Be Rebel és To Be Rose Blossom – parfümújdonságok

Police, a fiatalok egyik kedvenc márkája elsősorban napszemüvegiről (volt) híres, ultra vagány volt az, akinek Police napszemüvege volt (van). 1998 óta van jelen a márka a parfümpiacon, jellegzetes, bárhol felismerhető üvegeit minden tini és fiatal jól ismeri. A 2000-es évek elején a Naked kollekció volt népszerű, majd jött a Wings sorozat, amely inkább a férfiaknak szólt, majd a Pure Police sorozat, amelyet 2011-ben a To Be egy pillanat alatt elsöpört, és a Hamlet ihlette koponyás parfümök ellepték a parfümériák polcait. Naná, hogy mindenkinek kell belőle egy üveggel, mert mostanában az egyedi, tárgyakat formázó üvegek dívnak. Ha vagánynak találtátok a koronás vagy színes koponyákat, akkor az idei ősz Police újdonságától egyenesen el fogtok alélni. 🙂

police-to-be-rebel-parfumblog

Sötétkék, áttetsző koponya, rajta lángoló vörös punk taréj. Ez a Police To Be Rebel. A kampányfotót látva bevallom, egy halvány “Atyaég” elhagyta a számat, de amikor a kezembe fogtam, nem volt annyira rémisztő.

“Erős és provokatív illat koncepció, amely minden részletében képviseli az egyediséget, a lázadást és a használójának az egyéniségét.”

Fás, fűszeres, pikánsan gyümölcsös, aromás és ámbrás illat, benne ibolya levelek, grapefruit és vizes akkordok, amelyek friss, kerek karakterként jelennek meg, míg a szerecsendió, zsálya, narancsvirág fűszeresen metsző akkorddá, amelyet a vetiver szárazsága és a pézsma-ámbra puha érzékisége emel ki. Nem lázadó illat, inkább casual wear, azaz egy kényelmesen viselhető hétköznapi illat, de az üvege miatt már most tudom, hogy viszik mint a cukrot. Ajándékként nagyon ütős, fiatal tizen-huszon korosztálynak ajánlott. Nagyon olcsó, már 4000 Ft-tól megvásárolható!

police-to-be-roses-blossom

Ha a To Be Rebel meghökkentett, akkor a To Be Rose Blossom egyenesen letaglózott. Gyöngyházfény színekben játszó koponyán fekete csipkerózsa. Paff! Ha nem is az én ízlésemnek való, meg kell hagyni, hogy a Police-nál tudják, mivel lehet a mai fiatalokat elcsábítani (mert hogy lassan hiánycikk lesz ez a Police To Be Rose Blossom).

“To Be Rose Blossom két klasszikus elemnek, a koponyának és a virágnak (pontosabban a rózsának) a kombinációja.A koponya az örökkévalóságot, a változást és a misztériumot képviseli, a virág pedig az életet és az örömet szimbolizálja. Együtt a kettő pedig egy erőteljes és magával ragadó képet biztosít. A To Be Rose Blossom illat olyan nem hétköznapi nőknek szól, akik szeretnek csábítani.”

Virágos illat, amelyben az édeskés gyümölcsök a legkrémesebb, legandalítóbb virágokkal simulnak össze (gardénia, jázmin, heliotróp), egy csipetnyi édesgyökérrel megbolondítva. Édes-vaníliás-meleg alapokon nyugszik, amely a legtrendibb illatokat követi (szantál, cédrus, ámbra, vanília, pézsma). Szintén távol áll a polgárpukkasztástól, inkább egy szelídebb, pajkosabb édes-virágos illat, amely hétköznapokra ajánlott. Fiatalos, trendi és olcsó!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter