Parfums de Marly Meliora – parfümkritika vendégszerkesztőtől

Parfums de Marly -Meliora

Számomra ez a parfüm kicsit más, mint az eddigiek. Bár az első illatminta vételnél  a málna és a fekete szeder számomra azonnal érződött, mégsem ez volt a központi illat. Inkább a rózsa  illatának különlegessége tükröződik, és mondható uralkodónak is.  Amint felvittem a parfümöt, a rózsa még mindig központi illatként volt jelen, ám kezdett letisztulni az illatelegy. Egyre harmonikusabban fonódott össze a rózsa és a vanília illat , egy újonnan megjelenő, liliomillattal. Legvégül érdekes, egy citrusos jelleget figyeltem meg, de a rózsa itt is dominált.

meliora

Az üveg is az eleganciát tükrözi, amelyet a franciáktól már jól megszokhattunk, amely előrebocsájtja mire is számíthatunk.  A francia parfümök karakteres illata ebben a  parfümben is jól tükröződik. Határozottság  áramlik az illatból. Különleges alkalmakhoz ideális viselet, hétköznapokban viszont -személy szerint- már túl sok.
Ajánlom mind azoknak akik a virágillatok megszállottjai.

Edoo



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter