Parfümhírek

Kis hazánkban egyre több kedvelt és közismert niche márka ismerhető meg a Neroli parfüméria jóvoltából. Már kapható a Parfümblogon is beharangozott Ex Idolo Thirty-Three parfüm, valamint megérkeztek a szenzációs Histories de Parfums parfümök, melyekről már itt olvashattatok a blogon.

Izgalmas új termékkel jelentkezik a Le Parfum: a Flor de Sal d’Es Trenc Mallorca-i fűszersókkal, melyek amellett, hogy 30%-os természetes fűszertartamuk miatt mennyei illatúak még felhasználási módjuk is igen szerteágazó. Izgalmas termékek, próbáljátok ki!

Megjelent a Douglas parfüméria új téli magazinja, benne a legújabb téli parfümökkel, karácsonyi parfümcsomagokkal. Itt lapozhatjátok fel online. 

A The Body Shopban már kaphatóak a limitált karácsonyi beauty csomagok, siessetek, mert tavaly is nagyon hamar elkapkodták őket! Itt mazsolázzatok!

A Parfümcenter.hu parfümériában már kapható a karácsony esélyes toplistás parfümjei: Jimmy Choo Exotic virágos-gyümölcsös egzotikuma, valamint az oud őrület Versace féle bemutatása, a Versace Pour Homme Oud Noir.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter