Otto Kern Soft Contrast Woman – újdonság

Felfedeztétek már a DM-ben az Otto Kern márkát? Körülbelül másfél éve olvashattatok a márka két új illatpárosáról a blogon (itt megtaláljátok), a visszajelzések alapján sokatoknak bejött a női Playful Woman. Most egy újabb darabját teszteltem, amelyről nem sok mindent tudtam előzetesen, sőt, a Fragrantica-n sem találtam meg. Úgyhogy tiszta lappal indult a parfüm, lássuk,  mi kerekedett ki belőle.

“Az Otto Kern Soft Contrast női illat optimális mindazok számára, akik nyitottan, de egyéni stílusukhoz hűen néznek szembe az élet kihívásaival. Akik értékelik a különlegeset, és az ellentéteket úgy párosítják, hogy saját profilt alakíthassanak ki. Az Otto Kern Soft Contrast viselőjét modern nőiessége teszi meggyőzővé. Ebben a kompozícióban a gyengéd ellentétek pazar illatélménnyé olvadnak össze. Az ismerős, gyümölcsös kezdőillatból egzotikus, különleges virágokkal csábító szívillat bontakozik ki. Az alapillat leheletnyi krémes vaníliával ötvözött puha fás aromájával vonzó nőiességet sugároz.”

Valóban kontrasztos illat: az egzotikus gyümölcsös, virágos jegyek a meleg-krémes akkorddal opponálnak, érezhetően domináns mindkét karakter. A tiaré virág kifejezetten domináns a fehér virágokkal, néha éles, édeskés felhangokat vélek felcsapni. Erős ez a hatás, elnyomja még a krémes akkordokat is, bár a háttérből érezhetően árad a lepuhított alapjegy. Karakán, határozottan jelenlévő illat, amelyben van valami, ami a 80-as évek illataira emlékeztet (egészen pontosan Gabriela Sabatini első parfümjére): az eltúlzott virágos jegyek, az élek, a harsányság. Távol áll ettől az illattól a minimalizmus vagy letisztultság. Ennek ellenére el tudom képzelni azokon a lányokon, nőkön, akik szeretik a gazdag-virágos illatokat.

Összetevők: sárgabarack, grapefruit, málna, tiaré virág, jázmin, gardénia, vanília, szantálfa, krémes akkord

Sillage: 3/4 –  a megszokott közepes sillage

Tartósság: 3/4 – edt verziót próbáltam, pár órát stabilan kibír

Szexifaktor: 4 – szerintem az értéki illatok közé tartozik

Elegancia: 3 – nem mondanám elegánsnak, de nem is közönséges, abszolút irodai illat

Korosztály: inkább 30-on felül tudnám elképzelni, kell hozzá egyfajta magabiztosság

Árkategória/árérték: 30 ml edt 5993 Ft, 50 ml edt 8787 Ft, 30 ml edp 7360 Ft, persze érdemes figyelni az akciókat, mert akár féláron is ki lehet fogni. Van tusfürdő, testápoló és dezodor is hozzá.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter