Nőnapi virágözön

Nem múlhat el év nőnap nélkül, és bizony nem csak virágot lehet ajándékozni és kapni ezen a jeles napon, hanem parfümöt is?.pl.: virágos parfümöket. Főként, hogy itt a tavasz, amire nem nehéz ráhangolódni. Ahogy virágcsokorból is megvan mindenkinek a maga kedvence, így a virágos parfümökből és jócskán lehet válogatni.

o.5987

A tubarózsa rajongóknak rögtön itt van Michael Kors Michael illata. Ez aztán ütős, tömény, nagyasszonyos illat. Már a frézia-osmanthus kombinációja a fejjegyben is elég ütős, ezt pedig peóniával, írisszel és egy nagy adag tubarózsával is fokozták egy kis fás köntösbe bújtatva. Hosszantartó és extra erős hatás, túltesz minden virágcsokron. A szégyenlősebb hölgyek inkább kerüljék.

Ha valami bájos jázminos illatra vágyunk, maradjunk Michael Kors-nál, mert a Glam Jasmine édeskés, pihe-puha, lágy, nőies illata csodaszép ajándék nőnapra. Letisztult minimalista illat jázminnal, szantállal és szépséges fehér virágokkal.

1120

A legsokoldalúbb virágcsokrot egy nagy klasszikus a Cerruti 1881 ?személyében? fedezhetjük fel. Igazán nőies és tavaszi, kellő frissességgel, az írisz, frézia, jázmin, ibolya, gyöngyvirág, rózsa romantikusságával, a kamilla, nárcisz, koriander játékosságával és galbanum, szantálfa és vanília bársonyosságával. Tudom, hihetetlen, de ez a sok virág nem teszi töménnyé, nehézzé az illatot, a cédrus és fás jegyek nagyon szépen letisztult, szofisztikált vonalat képviselnek benne. Ez tökéletes ajándék lehet mindenki számára.

Tommy Hilfiger újdonsága, a Flower sorozat tagja, a Marigold, mely a tavaszi, aranyló napsütést hozza el nekünk. Hát mit mondjak?.a Hilfiger cég megtanult parfümöt készíteni, vagyis helyesbítek, nőies parfümöt. Csupa szépség és természetesség, nagy adag energikusság és életöröm rejlik a fréziát, gyöngyvirágot, cédrust, szantált, narancsot és mandarint rejtő aranyló, kis üvegben.

2015_02_20_Tommy_Hilfiger_Woman_Flower_Marigold_Perfume

A végére pedig legyen még egy Hilfiger illat, szintén a Flower szériából, méghozzá a Rose. Nőies, romantikus, időtlen illat. Nagyon szép, kis szolid rózsaillat. Mellőzi a harsányságot, viszont annál inkább képviseli a tavasz báját, az újjászülető természetet. Alma, narancs, kamélia és rózsa ? főszerepben a rózsával ? lágy púderességgel, melyet a tej és pézsma érdekes párosának köszönhetünk.

Ennyi virágból már nem lesz nehéz választani!

Szylwy



1 thought on “Nőnapi virágözön”

  • Osztom a véleményed, hogy a Hilfiger cég megtanult parfümöt készíteni 🙂 Hilfiger Woman pear blossom mindig van a parfümjeim között és a Flower széria is nagyon jól sikerült, még akkor is, ha nem biztos, hogy használnám némelyiket, de nem tucat illat és biztos van, aki rátalál, mint nagy kedvencre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter