Nőnapi parfümök virágcsokorba kötve – parfümajánló

Március 8, a nemzetközi nőnap eredete a XIX. századig nyúlik vissza. Megalakulásának története mára már homályba veszett, pedig hosszas küzdelmek árán született meg e nap ünnepi apropója. A mai kedves szokás eredete a munkásmozgalmak és a női egyenjogúsággal kapcsolatos demonstrációkból fakad: hajdan, az 1900-as évek elején a történelmet alakító, a nők egyenlő jogaiért harcoló asszonyok és tetteik ünnepnapja volt március 8-a. Mára szerte a világon férfiak milliói kedveskednek apróbb ajándékokkal, virággal nők, lányok, asszonyok millióinak tavasz közeledtével. A következő válogatás segítséget nyújt azoknak a férfiaknak, akik a tavasz virágait nem csak csokorba kötve, hanem üvegbe zárva is szeretné átnyújtani a számukra kedves hölgyeknek.

nemzetközi nőnap

 Tulipán – Estée Lauder Pure White Linen

Az 1978-as White Linen nagy sikerű illat modern, friss változata, a Pure White Linen a tavaszi zápor utáni virágoskert illatát idézi. A könnyed virágjegyek lágy illatfelhőbe vonják viselőjét, a tulipán köré felépített illatjegyek a visszafogott és sportosan elegáns nők ezreit varázsolta el. Korosztálytól függetlenül bátran viselheti bárki.

 Gyöngyvirág – Chloé Eau De Parfum

 Nem túlzás azt állítani a Chloé 2008-as illatáról, hogy remekmű a maga nemében. Ez az illat nem a tradicionális vonalat követi: intenzív, rózsa és gyöngyvirág akkordra épített jegyei a hétköznapi eleganciát fogalmazzák újra. Finoman, diszkréten elegáns és exkluzív, mégsem távolságtartó. Nőiességükkel tudatosan bánó nőknek ajánlott.

nonap

 Jácint – Burberry The Beat

Ki tudhta többet a női sikkről és eleganciáról, mint a londoni Burberry. A The Beat mégsem az elegáns vonalat képviseli. A Burberry ház a fiatalok felé nyitott ezzel az illattal, mely tökéletesen jeleníti meg napjaink önfeledt és magabiztos huszonéveseit. Roppant vidám és bohém illat: mi más is lehetne, amelynek egyik összetevője az isteni illatú jácint, amit a citrusok és a fanyar bors pezsdít fel. Harapnivaló illat vagány fiataloknak.

Liliom –  Paris Hilton Paris Hilton

Korunk legismertebb arca, és a celeb fogalmának újraértelmezője, Paris Hilton, a szállodalánc-örökösnő első parfümje a féktelen partik és bulik illata. Édes gyümölcsök nyitánya után a tavasz virágai bontakoznak ki, melyben a liliom is főszerepet kap a többi édesen illatozó virágos akkord mellett. Végül, nagy meglepetésre, az illat megmutatja igazi arcát, hiszen a virágokat a legkarakteresebb és figyelemfelkeltő jegyek (mint az ylang-ylang vagy a moha) vadítják meg, éppen annyira, amennyire egy romantikusnak induló este csap át önfeledt szórakozásba.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter