Nina Ricci Nina Le Parfum – parfümújdonság

A parfümöknek varázslatos képessége van arra, hogy különböző birodalmakba repítsenek minket, felidézzenek kedves emlékeket, és kiemeljék személyiségünket. Főként a fiatalok azok, akik vevők arra, hogy izgalmas, vibráló illattal fejezzék ki egyéniségüket. Ez a bájos, alma alakú üvegbe zárt, elbűvölő illat tökéletesen megtestesíti a fiatalosság és a nőiesség esszenciáját.

A Nina Ricci név (híres francia divatház) régóta az eleganciával és a kifinomultsággal társul. 2006-ban mutatták be a megújult Nina illatot, amely fiatalos bájával és magával ragadó vonzerejével viharszerűen meghódította a parfümvilágot. A Hófehérke meséje által inspirált “Nina” a klasszikus történet modern fordulatát testesíti meg, melyben az ártatlan és varázslatos alma játssza a központi szerepet.

A Nina a calabrese citrom és a Caipirinha lime csábító illatát ötvözi. Ezek a pikáns csúcsjegyek azonnal felébresztik az érzékeket, tükrözve a fiatal egyének határtalan energiáját, ahogyan belevágnak az élet kalandjaiba. Ahogy az illat lecsendesedik, a szívjegyek megjelennek, a bazsarózsa szirmainak és a holdvirágnak a bájos keverékével. A lágy virágos akkordok a fiatal viselő bimbózó nőiességét és romantikus álmait ünneplik. Végül az alapjegyek az almafa és a pamutpézsma melegségével egy csipetnyi érzékiséget kölcsönöznek a parfümnek. Ez a hosszan tartó és megnyugtató illatjegy a létrehozott édes emlékeket és a hátrahagyott maradandó benyomásokat jelképezi.

A Nina varázsa nem csak a csábító illatára korlátozódik – a magával ragadó alma alakú üveg még egy extra adag bájt ad hozzá. Hóbortos kialakítása tiszteleg az illat alapvető inspirációja előtt, mivel az ikonikus gyümölcs egyszerre szimbolizálja a kísértést és az ártatlanságot. A finom ezüst szárral és levelekkel koronázott matt üvegpalack értékes ékszerként zárja magába az illatot.

Sokoldalú illattal állunk szemben, amely számos alkalomra alkalmas. Játékos és könnyed jellege miatt kiváló választás a nappali kalandokhoz, legyen szó baráti villásreggeliről, bevásárló körútról vagy egy laza sétáról egy napsütötte parkban. Az illat romantikus árnyalatai esti összejövetelekre vagy randevúkra is csodálatos választássá teszik. Finom virágos jegyei és érzéki alapillata hívogatóvá és magával ragadóvá teszi, maradandó benyomást hagyva a környezetében.

Nem csoda, hogy a Nina hatalmas sikere ennek a játékos illatnak köszönhető, szó szerint üdítő jelenléte a parfümériákban hiánypótlónak bizonyult a 2000-es években. De mit tud hozzátenni a Nina sorozat sikeréhez az új Nina Ricci Nina Le Parfum? Nézzük, mit mond a hivatalos leírás!

“A Nina Le Parfum a Nina by Nina Ricci vonal legvakmerőbb illata. Ez az Eau de Parfum egy almatrió robbanásával szólítja meg viselőjét, amelyeket az újrafelhasznált olasz citrom jegyei fokoznak. A szívjegyekben a narancsvirág, gardénia és tubarózsa kifinomult fehér csokra tetszeleg, amelyek virágos felhangot adnak az illatnak. Az alapjegyekben az érzéki ámbra a meleg vaníliával alkot érzéki elegyet. Gyümölcsös, fás, virágos parfüm egyedülállóan vonzó, elegánsan energikus karakterrel.”

Tehát az új Le Parfum is a citromot emeli ki, hozzá fehér virágokat és meleg ámbrás vanília alapot biztosít. Nem hiányozhat belőle természetesen a Nina jól ismert alma DNS-e. Mindez egy olyan Nina illatot eredményez, amely erőteljesebb, teltebb, karakteresebb, mint a “sima” Nina? Nos, nem. Éppen annyira halovány, mint a Nina, ugyanakkor nekem hiányzik belőle az a játékosság, amelyet úgy szeretek a Nina illatában. Teljes mértékben belesimul napjaink fás-fehér virágos illattrendjébe, így nem beszélhetek kimagasló darabról. Lehet, hogy nem is ez a cél, csak egy újabb flanker a Nina széria életben tartásához. Illata kellemes, jól viselhető, de nem egyedi és kimagasló.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter