Calvin Klein CK One Reflections – parfümújdonság

Fedezd fel a Calvin Klein Illatok új kiadását, a CK One Reflections Eau de Toilette-t, az eredeti CK One illat energikus, új illatváltozatát, amelyet azon nyári napok öröme és spontaneitása inspirált, amelyeket felhőtlen boldogságban barátainkkal tölthetünk a vízben visszatükröződő napsugarak alatt.

A Calvin Klein CK One Summer Reflections üvege megkapó, élénk színekkel tiszteleg a nyár vibráló ereje előtt, miközben hű marad az eredeti CK One üveg minimalista megjelenéséhez. Az ikonikus CK One üveg és logó most a zöld élénk árnyalataiban jelenik meg, kifejezve ezzel a nyári kalandok sokszínűségét. A külső csomagolás egy nyári tájképet örökít meg, kék éggel és pálmafákkal. Az absztrakt vonalak a nyári kalandok izgalmát és a barátokkal töltött idő felhőtlen örömét jelképezik.

Hogy az illat viselőjét igazi nyári hangulatba hozza, a fő parfümőr Christelle Laprade és a senior parfümőr, Alexandra Carlin pezsgő citrusos jegyeket kevert meleg, fás jegyekkel. A CK One Reflections természetes gyömbérrel és jeges, zamatos citrommal indít; az illat szívében friss, ragyogó zöld jegestea jegyek jelzik ennek az új elegynek a másságát az eredetihez képest. Egy meleg, pézsmás alap harmonizál az illattal, így adva meg a tökéletes kifinomultságot.

A CK One Reflections vegán formulával és 50.5%-ban természetes eredetű összetevőkkel készült. Annak érdekében, hogy csökkentsük a környezetre gyakorolt hatását, a parfümben használt alkohol újrafelhasznált, szén-dioxidból előállított.

A CK One Reflections üvege 10%-ban újrahasznosított anyagokból készült és maga az üveg is újra felhasználható a pumpa eltávolításával. A kartondoboz is szintén újrafelhasználható és 30%-ban újrahasznosított papírból készült.

Az illat méltó folytatása Calvin Klein CK sorozatának, első uniszex illatként végigsöpörte a parfümpiacot a 1990-es években. Friss, nyári illatnak is kiváló, szerezzétek be, amíg lehet!

Parfümház: Symrise

Parfümőrök: Christelle Laprade (Principal Perfumer) & Alexandra Carlin (Senior Perfumer)



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter