Nina Ricci Nina Illusion – parfümújdonság

“Azt hiszem, az almát sok fejezeten keresztül láttuk, és ezt szeretem, létrehoztuk ezt az ékszert, amely szó szerint az üveget díszíti, nagyon folyékonynak éreztem.” – mondta Harris Reed, a nina ricci művészeti igazgatója.

Készülj fel arra, hogy elragadtatod magad ennek a figyelemre méltó Nina Ricci Nina Illusion parfümnek a váratlan természetétől. Ez a bájos varázslatossággal átitatott chypre gyümölcsös virágos illat arra hív, hogy merülj el rendkívüli világában, és fedd fel varázslatodat.

A Nina Illusion meglepetést okoz, ahogy a narancsvirág lágysága összefonódik a málna csábító ízével, míg a bársonyos pacsuli gyengéd melegséget hoz. Egy illat, amely meghívja Önt az illúzió megtapasztalására. A Nina Ricci ház új kreatív igazgatója a nőiesség és a lágy vonalak szószólója, így nem csoda, hogy az Illusion a varázslatos nőiességet hirdeti.

A Nina Ricci Nina Illusion parfüm tudatos és vegán, 90%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, beleértve az upcycling citromot, Nina jellegzetes olfaktív jegyét.

Illatjegyzetek

Fejjegyek: yuzu – rózsaszín bors

Szívjegyek: málna, narancsvirág

Alapjegyek: pacsuli, vanília




Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter