Hermés H24 Herbes Vives – parfümkritika

Hermés H24 Herbes Vives. Ez az új verzió az első H24 növényi oldalát hangsúlyozza, “a természet eső utáni illatából merítve, amely egyszerre növényi és földes, friss és pézsmás”. Kipróbáltuk, és imádjuk!

“Ez egy leheletnyi friss levegő, zöld és enyhén borsos, amely már az első percekben magával ragad. Élénk, felemelő csúcsillat, az ujjaid között összegyűrt fű hatásával, valamint némi mentolos akcentussal. Ezt a fűszeres dimenziót az aldehidek tiszta, forró vasas oldala viszi tovább, összekötve ezt az új kompozíciót az eredeti fémes DNS-ével, miközben erőt és frissességet nyújt a csúcsjegyeknek. Tökéletesen megfesti azt a városi, vegetális környezetet, amely Christine Nagel parfümőrt inspirálta.”

A márka “pikáns zöldfűszerek, mezei sóska, kender és petrezselyem” – borsos frissességű fűszernövényekre utal, amit ebben az illatban átköltenek: az illat zöld, csípős érzetű, nagyon “természetes” hatású. A fűszeres, mentolos jegyek a geránium jelenlétére utalnak, amelyet a Physcool® “fagyos” hatása erősít, egy olyan alapjegy, amely idővel meghosszabbítja ezt a “hideg”, élénkítő hatást. Hogy a felhőszakadás után párával átitatott természet képét sugallja, a parfümőr a “körte granita” akkorddal játszott. A gyógynövények földes lehelete fokozatosan átöleli az illat fás alapjegyeit. A vetiver füstös, földes oldalát mutatja, amely kiemeli a kender akkordot.

A H24 Herbes Vibes egy élénk új illat, amely megalapozza a zöld jegyek visszatérését, miközben az eredeti illat vegetális aspektusát tolja előre. Véleményem szerint nagyszerűen kiegészíti a sorozatot, kifejezetten jót tesz a gyógynövényes aroma az amúgy aromás-fémes akkordoknak. Egyedi, jól viselhető illat! Ajánlom!

Fejjegy: gyógynövényes jegyek
Szívjegy: körte
Alapjegy: Physcool

Sillage: 3/5 – pár fújás elég a hatósugárhoz

Tartósság: 3/5 – halványan jó pár óráig megmarad

Elegancia: 4/5 – nem kifejezetten fehér inges illat, de annak is jó, valamint laza viselethez is

Szexifaktor: 3/5 – nem kifejezetten party illat

Korosztály: ehhez azért illik egy kiállás, 30-on túl tudom elképzelni

Árkategória/árérték: 100 ml kb 53.000 Ft

Imádom/tetszik/nem tetszik: – Kifezetetten tetszik az uramon 🙂



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter