Nina Ricci Nina Fleur – parfümújdonság

Megszámlálhatatlan verzióban jelent már meg a Nina almácska, de én minden egyes alkalommal izgatottan sietek kipróbálni, és eddig soha nem csalódtam! Az új Nina Ricci Nina Fleur parfümöt bár még nem sikerült kipróbálnom, de az összetevői alapján kifejezetten ígértesnek tűnik! Lássuk!

Az ikonikus illat, amely minden lehetőség előtt ajtót tár… ebben az évben a Nina, a Nina Ricci álomba illő parfümje új korszakot nyit. Környezetbarát megközelítéssel élve, a Divatház frissíti megjelenését és jóval környezetbarátabb összetevőket alkalmaz. A Nina az eddiginél jóval környezettudatosabb lesz, anélkül, hogy elvesztené legendás illatlenyomatát, vagy egyedi imidzsét. Elsőként a Nina bemutat egy új illatot, amely kellően fenntartható: Nina Fleur, egy citrusos, virágos elegy egy üvegben, amely visszhangozza a márka stílusát.

Divatos, mint egy virágszirom a bőrön

Nincs klasszikusabb egy virágos mintánál. Vagy mégis? A Nina Ricci divatbemutatók megmutatják az ellenkezőjét azzal, hogy újraértelmezik a virágos mintát egy sokkal grafikusabb, színesebb módon. A nyomat, amely a Nina Fleur üvegén található, közvetlen a Ház hétköznapi kollekciójából jön: egy merész és újhullámos motívum, amely a rózsaszín két káprázatos árnyalatában tündököl. Ez az új kiadás örömtelin árasztja magából a kifutók világának szellemét, amely kívül és belül is ugyanolyan csillogó.

Egy új, környezetbarát illat

Ugyanúgy, mint az ez évi Eau de Toilette, a Nina Fleur is egy etikus illat, amely tiszteli a környezetet. Az összetevői 92%-ban természetes eredetűek és részben fenntartható hálózatokból származnak, különösen igaz ez a felelős forrásból származó* narancsvirágra. Néhány összetevője újrahasznosított, mint például az olasz citrom kivonat, amely a Nina illatok alapját képezi: olyan gyümölcsökből származik, amelyeket az ételforgalmazók méretük, vagy külsejük miatt elutasítottak.  Ezek a citromok nem felelnek meg az élelmiszer piac kinézetre vonatkozó előírásainak, azonban az illatokban tökéletesen használhatóak.  Minden részüket felhasználják: a levüket, a héjukat, de még a húsukat is, ami enyhén ínyenc végeredményt biztosít.  Így tehát a citromokat teljes egészükben felhasználják.

Annak érdekében, hogy modern, de környezetbarát is legyen, a Nina Ricci úgy döntött, újraértelmezi az ikonikus alma-üveget. Így most 20%-ban újrahasznosított és 100%-ban újrahasznosítható anyagból készül. Természetesen a külső csomagolást is továbbfejlesztették: csak FSC tanúsítvánnyal* rendelkező papírt használnak hozzá – az iránymutató jelzés, amelyről felismerhető, hogy felelős erdőgazdálkodásból származó papírról van szó. Korszerűsített és kimunkált megjelenés, melyhez 100%-ban újrahasznosítható celofán társul.

Nina Fleur, egy új frissesség kibontakozása

A frissen szedett gyümölcsök aromája és egy bársonyos virágcsokor szelídsége: a Nina Fleur a növények igazi életképének megjelenítője, közvetlen és lendületes stílusban átadva.

Az illat friss, pikáns jegyekkel indít, amelyben a ‘Granny Smith’ (zöld)alma keveredik a ragyogó olasz citrommal. Ezek a robbanó akkordok alkotnak kontrasztot a virágos szívjegyekkel, a narancsvirág elegyével és a nerolival, amiben a természet és az érzékiség eggyé válik. Majd ezeket követi a cédrus, amelyet a pézsma érintése lágyít, ezzel elegáns, fás tónussal átszőve az illatot. A Nina Fleur tulajdonképpen egy virágminta újraértelmezése a Nina Ricci Divatház által: a természet szabad és modern víziója. Az öröm tiszta robbanása.

CLEAN

A Nina a természet és tudomány gazdagságára támaszkodik, hogy biztosítsa a termelés minden lépésének tisztaságát. Kivontak a formulából minden olyan elemet, amelynek potenciálisan negatív hatása lehet az egészségre és környezetre nézve. A potenciálisan negatív hatásaik miatt kivont legismertebb összetevők a parabének, ftalátok, talcum, BHA és BHT, a triklozán, az ásványi olajok és szilikonok.

VEGÁN

Szeretjük az állatokat. Támogatjuk a kisállatkísérletek eltörlését és nem használunk semmilyen állati eredetű terméket, mint például a méhviasz, az állati pézsma, ámbra, ricinus, cibet és vegán szintetikus pézsmát.

ECO-FRIENDLY

A Nina illatvonal tiszta formulája legalább 90%-ban természetes eredetű összetevőkből és felelős forrásból származó kulcsösszetevőkből áll. A természetes eredetű összetevők természetes forrásból származnak és egy kémiai folyamaton esnek át, hogy javítsák minőségüket és élettartamukat.

Nina: 90%-ban természetes eredetű összetevők + felelős forrásból származó vanília kivonat

Nina Fleur: 92%-ban természetes eredetű összetevők + felelős forrásból származó narancsvirág
Nina Rose: 91%-ban természetes eredetű összetevők + felelős forrásból származó narancsvirág

Nina Rouge: 91%-ban természetes eredetű összetevők + felelős forrásból származó fahéj

Nina Extra Rouge: 90%-ban természetes eredetű összetevők + felelős forrásból származó rózsa

REFILLABLE – ÚJRATÖLTHETŐ

A Nina környezetbarát csomagolása egy 80ml-es újratölthető üveget tartalmaz.

ECO-DESIGN – KÖRNYEZETTUDATOS CSOMAGOLÁS

Az üveg 20%-ban újrahasznosított üvegből áll (korábbi vásárlók használt üvegei). Ez szintén 100%-ban újrahasznosítható.

A külső csomagolás mérete lecsökkentett, így kevesebb papír felhasználásával és kevesebb széndioxid kibocsátással készül.

Az FSC tanúsítvánnyal rendelkező papír biztosítja a fa összetevők fenntartható forrásból való beszerzését.

A citrom második élete

Az olasz citrom egy kulcsösszetevő az illatban, amely gyönyörűen szimbolizálja a végbemenő változtatásokat. A Nina illatokhoz használt esszencia újrafelhasznált: olyan gyümölcsöket használnak hozzá, amelyet az élelmiszerkereskedők méretük vagy küllemük miatt elutasítottak. Ezek a citromok nem jelennek meg az élelmiszerpiacon a külsejükre vonatkozó előírások miatt, azonban ahelyett, hogy eldobnák őket, felhasználják őket az illatokban. A-tól Z-ig a gyümölcsök minden részét hasznosítják. A levelüket, a héjukat és a gyümölcshúst is, ami egy ínyenc felhangot kölcsönöz az illatnak az ő élénk, zamatos kivonatával.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter