Miller Harris Myrica Muse – parfümújdonság

A Miller Harris brit niche termékcsalád piacra dobta a Myrica Muse-t, egy új gyümölcsös virágos illatot.

Az Emilie Bouge parfümőr által megalkotott gyümölcsös, virágos pézsmaillat a piros gyümölcsök és a bájos, felújított rózsa magabiztos keverékére épül, fűszerekkel és árnyalt piás jelleggel vegyítve, hogy a Myrica Muse csábító, kifinomult, retró bájjal teli végeredményt adjon.

Az eper és a babér (Myrica) energikus természetes mandarinnal és rózsaszín borssal egyesül egy gyümölcsös, de csábító nyitóillatban. A Miller Harrisnél először, a szívben aztán az upcycling rózsa és a pacsuli egyesül, hogy a viselőt egy időtlen virágos pézsmaszívbe burkolják. A csillogást egy magabiztos, de finom, természetes reunion-i rum hozza az illatba, amely tökéletesen összeolvad egy krémes, természetes vanília infúzióval és gyantás benzoinnal. A további jegyek között jázmin, gyöngyvirág, pézsma, borostyán és szantálfa található.

A Miller Harris Myrica Muse 50 és 100 ml-es Eau de Parfum kiszerelésben kapható.

Lyn Harris parfümőr, a Miller Harris márka alapítója

Ha még nem ismernétek, a márkáról pár mondat: a Miller Harris egy 2000-ben alapított brit parfümház, amelynek középpontjában a testreszabott illatkészítés szelleme áll. A márka elkötelezett a gyönyörű természetes anyagok használata mellett, miközben a kreatív határokat feszegeti.

A márkát Lyn Harris úttörő parfümkészítő alapította. Lyn a világhírű franciaországi Robertet illatszerházzal dolgozott karrierje elején, és egyike volt az első női parfümkészítő mestereknek. Parfümjeinek esztétikáját történetek, emlékek és a legfinomabb természetes alapanyagok ihlették. (forrás millerharris.com)

Több kult illatot is köszönhetünk a márkának, az egyik legikonikusabb darabjuk a L’Air de Rien, és napjainkban a Tea Tonique. Magyarországon a Notino áruházaiban keressétek!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter