Napi kedvenc: Calvin Klein Sheer Beauty

 

Calvin Klein 2010-ben megjelent Beauty parfümjének újabb (második változata) a Sheer Beauty. A Beauty kifejezetten az érett, magabiztos nők illataként került piacra, -nem véletlenül lett Diane Kruger a rekláarca -, így töltve be azt a rést, ami a CK illatok között lett, mivel szinte csak a fiatal korosztályt szolgálták ki parfümökkel (elvétve egy-két üdítő kivétellel).

A Beauty egy “biztonsági játékos” harmonikus virágos illatával, gyakorlatilag a nap bármely szakában kellemes illatfelhőt kölcsönöz. (bővebben itt olvashatsz az illatról a blogon!).

A Sheer Beauty más. Míg a Beauty kifejezetten elegáns, határozottan jelen lévő illat érettebb nőknek, addig a Sheer Beauty maga az ártatlan romantika. Bűbájosan lágy illat élénk és zamatos citrusokkal, gyönyörűen összefogott fehér virágokkal és pihe-puha fás-vaníliás alapokkal. Az illat lényege a három grácia: jázmin, bazsarózsa és liliom. Puhán nyílnak ki a kompozícióból, melyet a a klasszikus bergamott pikáns illata, a ribizli édesen savanykás jegye, és a szó szerint üdítő Bellini (barackos koktél) zamatos jegye kísér, épp ezért kapnak a virágok fényes-édes felvezetést. Puha keretbe foglalja a virágos akkordokat a klasszikus hármas: pézsma-szantál-vanília.

Tavasszal, amikor kibújnak az első virágok, amikor a szerelem illata van a levegőben, amikor szinte harapni lehet a friss levegőt, a Sheer Beauty tökéletes boldogságfokozó lehet, próbáljátok ki!

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter