Moschino Pink Bouquet – parfümkritika

 

 

 

Az úgy volt, hogy egy szupercuki 5 ml-s minis kiszerelésű Moschino Pink Bouquet parfümöt kaptam tesztelésre a Luxoryshop.com-tól, pár hete. Szeretem ezeket a kis üveges parfümöket, mert pont arra elegendőek, hogy kipróbálhassam őket pár napig, így tuti el tudom dönteni, hogy szeretem-e azt az adott illatot, illetve tudom-e viselni. Szegény kis Pink Bouquet pont abban a csúnya őszies időben érkezett, ilyenkor nem egy üde virágcsokrot kíván az ember viselni parfüm gyanánt, hanem valami meleg, pezsdítő illatot. Aztán jött végre a napsütés meg az indián nyár, és szinte sóvárogtam egy kis tavaszi feeling után, így hát mi mással is boríthattam volna be magam, mint a Glamour sorozat harmadik darabjával.

2014-09-28 13.52.30

Merthogy a Pink Bouquet az üvegbe zárt tavaszi romantika és romantikus cukiság. Édes-mézeskalácsos akkord köré ágyazott virágok igazán könnyed, halk szimfóniája. Málna, ananász és őszibarack először túl sziruposnak hangozhat, pedig itt nem az, kifejezetten bájos a púderes, üde fehér virágok (gyöngyvirág, jázmin, bazsarózsa) csokrával összeházasítva. Az ibolya édeskés púderessége kifejezetten jól viselkedik a gyümölcsök gyűrűjében. A számomra tavaszi zsongást az alapjegy tiszta, friss jegyei jelentik: a tölgymoha és a pézsma ellensúlyozza a mézeskalács (ami itt egyáltalán nem a szegfűszeges-mézes illatot jelenti) és a barack édességét.

Moschino-Pink-Bouquet

Ha két szóval kellene leírnom az illatot, azt mondanám, hogy “tavaszi fuvallat”. Könnyed, üde és igazán életvidám illat, tele vidámsággal, nőiességgel és optimizmussal, no meg napfénnyel. Sajnos az én bőrömön nem maradt fent egész nap, bár ez lehet, hogy épp a könnyedség miatt volt így. Érdemes elővenni, ha egy kis tavaszi életérzésre vágytok!

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter