Milyen illata lehet Aragornnak?

Tudom, kissé korai, de a gyerekem pár hete belenézett a Hobbitba, és teljesen lenyűgözte ez a világ, én meg magamban irtóra csípem ezt, mert imádom Tolkien világát. Így a napokban Gyűrűk ura maratont tartunk, szigorúan a rendezői változattal, hogy minél tovább tartson. Így csöppent bele újra Aragorn a szívembe, Istenem, állati jó pasi, nincs nő, aki ne lenne fülig szerelmes ebbe a karakterbe. Ezért utána néztem az Aragornt játszó színésznek, Viggo Mortensennek, akit az az igazság, hogy sem Aragorn előtt, sem Aragorn után nem kedvelek, de ebben a szerepben félisten.

Nos, hát Viggo egy állatira természetes pasi, szeret mindent, ami visszafogott és természetes (naná). Az illatokkal sincs másképp. Egyszerűen nincs nyom arra vonatkozóan, hogy mit használ konkrétan, de egy filmbéli partnere így írta le az illatát:

“Tea illata van, igen, ez az, zöld tea illatú! Olyan bölcsességillat lengi körbe, marhahús, zöld tea és bogyók.”

Ha a tea illatból indulok ki, akkor sanszos, hogy Viggo a Creed Silver Mountain Water illatát használja. Zöld tea, bogyók és nagy adag pézsma van benne, abszolút el tudom képzelni rajta.

Én azt gyanítom, hogy Bvlgari Pour Homme lehet az illata: egyszerű de nagyszerű illat. Zöld tea, pézsma, aldehidek, fás jegyek, és megannyi friss akkord. Ennek egyik modernebb változata a Bvlgari Pour Homme Soir, amely kevésbé komplex, ugyanakkor sokkal inkább a friss-zöld akkordokra koncentrál.

Ha van Isten, akkor tuti, hogy Hermés Voyage d’Hermes-t használ. Úgy illene rá, mint kabátra a gomb! Mintha neki teremtették volna..na jó, Aragorn karakterének. Kissé fűszeres, zöld, friss illat, fás akkordokkal, tökéletes egy kószának! 🙂

A sült marhahús kapcsán nekem Bvlgari Black illata ugrik be, igaz, abban inkább égett gumiabroncs szagot vélek felfedezni, de ki tudja, a kollégája milyen steaket szokott enni 😀 A Bvlgari Black jó kis bőrös-vaníliás-teás illat, nagy kultusz övezi, Angelina Jolie egyik signature illata. Rajtam túl pasis.

És ha olyan laza, egyszerű, hétköznapi pasi, mint amilyennek kinéz, akkor mindig tart a polcán egy üveg CK One-t, reggel zuhanyozás után magára locsolja, és kész! Nincs a parfüm túlragozva, egyszerűségében rejlik nagyszerűsége.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter