Mercedes-Benz parfümök

2012-ben még csak hírül adtam a blogon, hogy a Mercedes-Benz (a jól ismert luxusautó márka) elindította parfümvonalát. A rá következő négy évben meg is feledkeztem a márkáról, bevallom, nem is kerestem a parfümériák polcain, most pedig megismerhettem a vonalat, és kifejezetten kellemes meglepetés volt számomra.

mercedes-benz-2014-fragrance-men

Amíg nem figyeltem oda a márkára, addig szépen 19 parfümöt ki is adtak a 4 év alatt, szóval van mit bepótolnom. 🙂 Tudni kell, hogy a Mercedes-Benz parfümök elsősorban az igényes férfiközönséget kívánják kiszolgálni. Pontosan azokat az elegáns, sportos, karakán és jómódú férfiakat, akik megengedhetik maguknak, hogy luxusautót vásároljanak, vagy legalábbis olyan férfiakat, akik szeretnének ebbe a klubba tartozni. A márkának több vonala van, legelső illatuk a klasszikusan elegáns vonalat képviseli.

mercedes-benz-perfume1

A MB for Men a Firmenich gondozásában, Olivier Creps parfümőr kezei (orra) nyomán született meg. Kifinomult, vonzó, karizmatikus férfi, erős stílusjegyekkel. Mindez egy kifinomult friss-fás-virágos parfümben, melynek ereje az ibolya-bors és bergamott hármasában rejlik. Valóban letisztult, finom ívű illat csakis elegáns férfiaknak. A MB for Men Intense kihangsúlyozza az alapillat jellegzetességét és új tónust ad neki, így az illat egész szerkezete intenzívebbé válik: mély, autentikus, kifinomult és ellenállhatatlan. Fás-ámbrás-friss illat, melyben a fás-ibolyás jegyek szépen kidomborodnak. Jellegzetesen klasszikus, domináns illat.

mercedes-benz-club-parfum-parfumblog

Ki ne szeretne a MB klubhoz tartozni? Ezt már bárki könnyedén megteheti, hiszen a MB parfümök másik vonala a klasszikus mellett a MB Club. A kifejezetten fiatal generációnak kreált illatok az abszolút mai trendeket követik, mondhatnám, hogy aki a 1 Million, CK Shock vagy éppen a Code parfümök rajongója, az mindenképpen mazsolázzon a MB Club illatai között. A Mercedes-Benz Club parfüm fiatalos, férfias illat, amely sikeresen hangolja össze az elegancia és az energia közötti kontrasztot mély, érzéki alapjegyeivel és friss, szikrázó, enyhén addiktív gourmand jegyekkel. Mindenképp fiatalos, modern és energikus illat, hangsúlyban a fás-fűszeres-fanyarkás jegyekkel. Az áramvonalas, oldalnézetből egy elmosódó (száguldó) autó vonalát idéző Club sorozat következő darabja a Mercedes Benz Club Fresh, melyben a frissesség kapott főszerepet. Könnyebb, frissebb illat, aromás-citrusos keverék azoknak a férfiaknak, akik friss, áttetsző, sportos illatot keresnek. A Mercedes Benz Club Extreme a kedvencem a sorozatból, rendkívül fűszeres, mély, pikánsan édeskés illat, füstbe oltott fás jegyekkel és ellenpontént egzotikus lótusz és mandarin csillan fel benne. Lehengerlő illat annak, aki tudja viselni!

Végül jöjjön a legújabb, és legsikeresebb MB parfüm a Mercedes-Benz Man, a sztárillat. Kérem szépen, eddig akárhány pasinak, férfinek, fiúnak mutattam meg, mind odavoltak érte! A hatalmas Mercedes logó, a matt, kézbesimuló, puha és fekete üveg, és a kék színezett üveg, ütős! Abszolút luxust idéz, határozottan férfias és modern. Kifinomult, köszönhetően az erős fás jegyeknek és a tölgymohának, férfias karakterű a gerániumtól és a cédrustól, friss és modern a lágy gyümölcsös-ambrettás akkordtól. Számomra ez az illat hordozza leginkább a Mercedes sajátosságait, érezhető benne az a fajta magabiztosság és luxus, amely egy ilyen luxusmárkának dukál. Kifejezetten jó választásnak tűnik most karácsonykor, hölgyeim, autórajongó párjukat most lepjék meg ezzel!

mercedes-benz-man

Végül, de nem utolsó sorban, a hölgyekről sem feledkeztek el a Mercedesnél, hiszen egy ilyen sármos pasihoz csinos nő is dukál, aki mi mást viselne, mint szintén MB parfümöt. Meg kell, hogy mondjam, az a két MB női illat, amit kipróbáltam, kifejezetten lágy, diszkrét, nem hivalkodó virágos-gyümölcsös illatok voltak. A Mercedes-Benz for Her friss, púderes, virágos parfüm, melyben a mimóza és az ibolya harmóniáját a bergamott savassága és az őszibarack puhasága ellenpontozza. Pacsuli és vanília mélyítik ez az illatot.

mercedes-benz-perfume-3

A Mercedes Benz Rose már a kezdetektől nagyon kecses illat. Fekete ribiszke és grapefruit friss gyümölcsös jegyeivel indít, melyet színesít a rózsa virágos árnyalata A rózsafa és az elemi nőies és elegáns szívjegyei finoman ágyazódnak be a magnólia édes jegyébe. Fás és elegáns, amit a pézsma, az ámbra és a cédrusfa modern jegyei ráznak fel.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter