Marc Jacobs Splash trópusi kollekció 2012

Marc Jacobs 2006 óta limitált, kifejezetten nyári parfümöket ad ki Splash néven, mely arra utal, hogy a parfümök nem fújós, hanem löttyintős formában kaphatóak, így bátran locsolhatjuk magunkra a meleg nyári napokon, mint egy frissítőt. Egy-egy illat köré épülő Splash parfüm inkább testpermetként fogható fel, könnyed lágy illata miatt.

Marc Jacobs Splash trópusi kollekció 2012 ezen a nyáron a Marc Jacobs illatok Splash kollekciója trópusi szigetoázisba repíti a rajongókat. a Rain üdítő frissesége, a pikáns Kumquat és a finoman nőies Hibiscus ihlette parfümök új formában jelentek meg, már 100 ml-s színes kockákban kaphatóak (eddig 300 ml méretűek voltak a Splash illatok), ezzel is utalva arra, hogy elég csak bedobni a táskába, és már indulhat is a nyaralás!

Rain

A Rain visszatér, vizes-virágos illata a legjobb frissítő nyáron. Üdítő és tiszta illat: a parfüm harmatos, frissen nyírt fű illatával, szamóca és mandarin jegyekkel nyit. Szívében trópusi eső kivonat, golgotavirág és fehér orchidea friss keveréke érződik. Az alapillatot pézsma, moha és ámbra alkotja.

Kumquat

Zamatos, citrusos, virágos illatként a Kumquat olyan, akár egy pezsdítő és frissítő élmény. Napfényes, vidám és energikus: az illat mandarinból kszült gyümökcsvelő, bergamott ls narancshéj jegyeivel nyílik, leheletnyi nap érlelte kumquat, jázminszirom és tigrisorchidea egészíti ki a szívillatot. Az alapillat pézsmából, fákból és cédrusból áll.

Hibiscus

A Hibiscus fülledt, virágos illat, mely friss egzotikus virágszirmokkal koronázza meg a trópusi triót. Mosolygó, érzéki és elegáns: a Hibiscus málna, lédús mandarin és bazsarózsa egzotikus jegyeivel nyit. Szíve játékos és könnyed, benne a kincs, az ikonikus hibiszkuszvirág, kiegészítve tiaréval és rózsaszín fréziával. Az alapillat földszerű és elegáns a pézsma, egzotikus fák és vetiver fényűző keverékével.

Ár: 100 ml 12.000 Ft-tól

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter