Chloé L’Eau de Chloé – parfümkritika

2008-ban Michel Almairac  által megálmodott Chloé parfüm rövid időn belül került a klasszikus illatok elit sorába. Az azonnal felismerhető, városi eleganciát idéző rózsa illat most új értelmezésben jelenik meg, a szabadság megtestesítőjeként, egyenesen a chloé rózsakertjéből. A híres parfümőr legfrissebb alkotása, a L?eau de Chloé magas koncentrációjú rózsavizet tartalmaz, mely kivételesen friss érzését kölcsönzi az illatnak. ez a harmatkönnyű, citrusos rózsaillat olyan, mintha tiszta oxigén buborékok törnének fel belőle. Kifinomult aroma, mely a nyár édeskés, jéghideg limonádéit idézi. határozott és elegáns, légies és könnyed, a rózsa pedig érzéki nyomot hagy a bőrön. Lassan bontakozik ki a pacsuli, a luxus illat tökéletes megkoronázásaként.

Természetesen az új Chloé is hűen követi az eddigi illatok csomagolását, ugyanaz a letisztult forma és csiszolás, csak a kis zöld masni jelzi, itt most egy friss illattal állunk szemben!

Az illat arca a  mindössze 21 éves Camille Rowe-Pourcheresse, rendkívül üde és bájos “arcot” kölcsönöz az illatnak.

Ár: edt 30 ml 11.900 Ft-tól

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter