Lush Sun Care termékcsalád

Tavaly tavasszal napokat töltöttem azzal, hogy megkeressem azt a fényvédő terméket, melyben egy gramm kémiai szűrő nincs, csak fizikai, amit bátran lehet egy kisgyerek és egy tudatos felnőtt bőrére kenni, és megfelelően véd a káros sugaraktól, a leégéstől. Hol vannak már azok a nyarak, amikor – én hülye – nyakig bronzolajtól csillogva reggel tíztől délután négyig aszalódtam a napon, hogy elérjem a csodás, szexis bronz barna színt. Jó, hozzá kell tenni, hogy kreol vagyok, az életben nem égtem le, de mint tudjuk a bőr nem felejt és az a sok károsodás bizony valamilyen formában majd visszaüt. Évek óta kerülöm a napot, ha muszáj napra menni, akkor minimum 50 faktoros védőkrémmel kenem be magam, amióta pedig gyerekem van, arra is odafigyelek, hogy mindez a lehető legkíméletesebb termékkel történjen. Erre jön most a Lush, és elém tolja azt, amit annyira kerestem:

sesamesuntan250g-2

“Harmincéves tapasztalatunk van abban, hogyan lehet a természetes alapanyagok előnyös tulajdonságait a bőr javára fordítani. Szakértelmünk birtokában örömmel adunk tanácsot vásárlóinknak összes bőrápoló termékünkkel kapcsolatban. Új termékcsaládunk úttörő módon alkalmazza a fényvédőket a kozmetika terén, és arra is rájöttünk, hogy a megoldásokat a természet kínálja. Azáltal, hogy vegyítettük a biztonságos szintetikus fényvédőket a jótékony hatású természetes alapanyagokkal, nemcsak azt értük el, hogy új napozó termékcsaládunk tele van pompás, bőrtápláló, természetes összetevőkkel, hanem azt is, hogy ezek az összetevők fokozzák a fényvédelem hatékonyságát. A kalaminpor gazdag cink-oxidban, amelyet sok kozmetikai termékben alkalmaznak fényvédőként, az olyan összetevők pedig, mint a szezámolaj és tömjénolaj erősítik az általunk használt három széles spektrumú fényvédő teljesítőképességét.”

PoweredSunshine

Megnyugtató, hogy a kollekció olyan összetevőket tartalmaz, melyeknek hosszú távon sincs semmilyen káros hatása. Számomra fontos, hogy a lehető legkevesebb kémiai és a lehető legtöbb fizikai szűrőt tartalmazza az adott termék. Kifejezetten innovatívnak tartom a Powdered Sunshine napvédő hintőport, mely kalaminporral készült természetes fényvédő, könnyedén magunknál tartható, nem csillog, és isteni illata van. A Sesame Suntane Lotion telis tele van olyan friss összetevőkkel, mint a szezámolaj és a diófalevél-főzet. Ezek az anyagok segítenek növelni a bőr melanin termelését ? ami természetes reakció a napsütésre, s ez azt jelenti, hogy ez a krém ténylegesen segíti a barnulást. A fair trade kolumbiai bio kakaóvaj és az aloe kivonat nyugtatja és táplálja a bőrt, a védelemről pedig a három széles spektrumú fényvédő gondoskodik. Sunblock

A The Sunblock fényvédő fürdőtömb konkrétan zuhanyozás során készíti fel a bőrünket a napozásra, zseniális! Csak egy zuhany és egész nap védelem alatt állunk!

Milliondollarmoisteriser

Arról pedig már nem is kell beszélnem, hogy a fényvédővel ellátott arckrém olyan evidens a piperepolcomon, mint a parfüm. Nekem muszáj minden nap az arcomra fényvédőt használni a napfoltok ellen, és semmi kedvem egy hidratáló után még napvédőt is felkenni. Ezért a Million Dollar Moisturiser jó kis darabnak bizonyulhat.

A Lush Sun Care termékcsaládot keressétek a Lush boltjaiban vagy a Lush honlapján.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter