Juicy Couture – unatkozó háziasszony, egy öleb és Madonna

Nálunk annyira nem ismert márkának tekinthetjük az USA-ban hatalmas sikert elért Juicy Couture divatházat, mely elképesztő pályát írt le megalakulása óta. Én személy szerint szeretem az illataikat, kifejezetten hordható, csajos illatok, és kedvelem azt a laza, kissé nyegle de mégis nőcis stílust, amit képviselnek.

Juicy-Couture-logo

Gela Nash és Pamela Skaist-Levy unatkozó kaliforniai háziasszonyokból az USA egyik legnépszerűbb divatmárkájának tulajdonosaivá váltak, köszönhetően kreatív és egyedi elképzeléseiknek. A kismama nadrágokat gyártó páros szeretett volna betörni a divatvilágba, ezért Juicy Couture néven csajos divatmárkát hoztak létre, mely a 10 és 20 év közötti lányokat célozta meg vidám, bohókás ruháival, kiegészítőivel. A hatalmas áttörést bársony melegítőinek köszönhetik, melyet Madonna viselt több alkalommal, így a világ a Juicy Couture nevétől lett hangos. Madonna után sikk lett színes bársony melegítőben róni Los Angeles utcáit, így Paris Hiltontól Halle Berryig minden sztár előszeretettel mutatkozott Juicy ruhákban. Kezdetben nagyobb áruházak polcain megtalálható ruhák saját önálló üzletet kaptak, így a divattervező páros kibővíthette ruhapalettáját férfiruhákra és kiegészítőkre is. A fiatal lányok legtöbbje az Egyesült Államokban egy Juicy Couture táskát biztosan birtokol.

juicy-couture_1621415a

Nem kellett sokat várni az első Juicy Couture parfüm megjelenésére sem. 2006-ban díjnyertes parfümként ünnepelték a Juicy Couture parfümöt, ely épp olyan bohém és csajos, mint maga a divatmárka. A vidám virágos-gyümölcsös illatjegyekben gazdag illat összetevői között található a dinnye, maracuja, tubarózsa, karamell és pacsuli.

A férfi ruházati ág megjelenésével egy férfiparfümöt is terveztek, Dirty English néven, mely érzékien mély és füstös parfüm, köszönhetően az erőteljes bőrös jegynek, valamint az élénk fűszereknek, mint a kardamom, majoránna, köménymag és bergamott.

juicy couture parfümök

Második női illatuk, a Viva La Juicy ha lehet, még vidámabb és szikrázóbb parfüm lett. Az édes ribizli, karamell és praliné mellett a lonc és gardénia intenzív virágillata kapott főszerepet, melyet a szantálfa puha illata alapoz meg.

Következő parfümjük, a Peace, Love and Juicy Couture a hippi hangulatot, és a ?60-as évek szabadelvű életét idézi fel. A virágos jegyek hol édeskés hol frissen fanyar illatfelhővé állnak össze. A citromvirág fanyarsága mellett az alma zamatossága és a jázmin, jácint és magnólia hármasának bódító akkordja valóban életvidám és sziporkázó parfümöt ad.

aricle-124-0
Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter