Lush parfüm újdonságok

Voltatok már úgy vele, hogy egy bizonyos testápoló terméknek (púder, rúzs, tusfürdő vagy testápoló) odavoltatok az illatáért, és mit nem adtatok volna, ha parfümben is beszerezhető lenne? Én kismilliószor, de a legtöbb esetben ez csak vágyálom marad. Nem úgy a Lush-nál. Már megfigyeltem, elég csak jó sokáig gondolnom a kedvenc szappanom vagy testápolóm illatára, és hipp-hopp máris kapható parfüm vagy testpermet formájában. Jó, mi? Mondjuk hozzá kell tenni, hogy gyors kezűnek kell lenni, ha meg akarjuk kaparintani ezeket az illatokat, mert előfordul, hogy csak limitált kiadás, vagy éppen annyira népszerű, hogy elfogy hamar, vagy éppen nem annyira népszerű, és megszüntetik. Szóval ha valamelyik kedvenced látod felbukkanni, akkor azonnal szerezz be belőle 1-2 üveggel, mert sosem lehet tudni. Én a Lush nemzetközi oldalait és a Lushlabs oldalt követem az Instagramon, de a magyar Lush oldalak (Lush Hungary, Lush Fashion Street vagy Lush Westend…) is mindig naprakészek, szóval nem tudsz lemaradni semmiről!

Karácsony előtt újított be a márka parfümökből és testpermetekből. Kezdjük az utóbbiakkal. Merthogy ezen a 200 ml(!) méretű pumpás flakonok tartalma koncentrációjában és tartósságában kenterbe verik a legtöbb designer parfümház méregdrága darabjait, ráadásul röhejesen olcsón árasítottak, akár 8000 Ft körül is vásárolhatsz testpermetet, amit aztán fújhatsz magadra jó pár hónapig, évig (ki hogy adagolja). És higgyétek el, ezeket aztán lehet tokától bokáig fújni, sőt, annál jobb, minél inkább bepermetezed magad velük. Ha meg illatában megegyező tusfürdőt, szappant vagy testápolót is használsz, a hatás és az illatélmény garantált! Lássuk a legújabb darabokat!

Kezdem a Snow Fairy-vel, mert az sajnos karácsonyi limitált cucc volt, és az olyan szemfülesek, mint én, az év eleji nagy leárazáson pont féláron vehették meg a tündérek illatát, ami rágógumi illatú. Nekem komplett szettem van belőle: testápoló, tusfürdő, hintőpor, testpermet. De volt már belőle szappanom is és fogporom. A gyerekem ez utóbbit imádta, és én is!

Calacas – a mexikói halottak napja ihlette illat (csak elsőre bizarr, nyugi) tömjén és lime illatú, balzsamos és sziporkázó egyszerre. Finoman édeskés, mély illat, számomra inkább megnyugtató, mint izgató.

Big – a kultikus kedvenc! Megannyi citrus, élénk neroli és érzéki narancsvirág és ellenpontnak a krémesen édes vanília. Egyszerre friss és csajos! Nagyon népszerű, szerintem még most vegyétek meg nyárra!

Golden Pear – évek óta az egyik közkedvelt fürdőbomba és szappan karácsony táján a Golden Pear, azaz aranyló körte. Te mennyei Isten, micsoda zamatos és egyben izgalmas szantálos illat! Teletolták kardamommal, körtével és brazil narancsolajjal, majd egy csipet fahéjjal bolondították meg. Az egyik kedvencem az új kollekcióból. Gazdag, tartalmas aromájú, gyümölcsös, ugyanakkor szinte ragyog a bőrön.

Avocado Co-Wash – könnyed nyári sorbet, gyümölcsös kis édeskés friss permet. Ha megérzem, egyből egy vidám pasztell szín ugrik be, szinte kigurul a palackból.

Szerencsések vagyunk, mert Magyarországon is pont azok a jó kis limitált Lush parfümök kaphatóak, mint a legnagyobb nemzetközi Lush üzletekben. Bár sok parfüm online exkluzív (és értelemszerűen nem lehet üzletekben kipróbálni), de egy vérbeli Lush rajongót egyrészt hajt a kíváncsiság és nyugodt szívvel bevállal ismeretlen illatokat, másrészt ezeknek az illatoknak egy része már más termék vagy éppen illat formájában már kapható volt.

Itt már olvashattatok az egyik nagy kedvencemről, a Lord of Misrule-ról, amely fürdőbombaként kezdte pályafutását, majd végül parfümként is feltámadt, legnagyobb örömömre. Már csak azt várom, hogy újra kapható legyen tusfürdő és testápoló formájában és teljes lesz az örömöm.

Grass – sétálsz az erdőben, kezedet végigsimítod egy kidőlt fa törzsén, körülötted buja, vad növényzet. A közelben felfedezel egy kivágott fákból álló kupacot, nem tudod megállni, hogy ne mássz rá. Érzed, a vágott fa semmihez sem fogható puha illatát. Az avar, a kis venyigék, és a zöld lomb illata egyszerre zúdul bele az orrodba, és arra gondolsz, ez a szabadság. Nem, ez a Grass!

Butterball – mint a kakaóvaj, illata krémes és kakaós, inkább egzotikus, mint édes. Talán az ylang-ylang teszi, vagy az, amelyet a kakaóvaj jellege előhív bennem. Csokiillat a valódi kakaó aromájával.

American Cream – az amerikai álom először krém formában üdvözült, majd parfümként jelent meg. Játékos eper-vanília, krémes és balzsamos levendulával. Kissé kuszának tűnik, de működik. Egyszerre komoly és krémes joghurtillat, nem tudom másképp leírni, krémes balzsam.

Jog Nog – próbáltál már olyan vajkaramellás illatot, amely a lehető legjobban idézi fel a karamellás sütik illatát? No, ez a Jog Nog! Szegfűszeg és ylang-ylang, egy bújós-olvasós, lustálkodós nap, maga a tökély.

A parfümöket és testpermeteket a Lush webshopjában tudjátok megrendelni.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter