Lush Íd-kollekció 2023

A Lush Íd al-Adha fókuszcsoportjával együttműködésben készült termékeink az iszlám világ egyik legfontosabb ünnepe előtt tisztelegnek. 

Ez a muszlimok által világszerte ünnepelt vallási ünnep a ramadán egy hónapos, hajnaltól naplementéig tartó böjtjének a végét jelöli.
A böjt megtörésének ünnepe: április 20-21.

Ünnepeld a ramadán végét a barátaid és a családod társaságában ezekkel az íd ajándékokkal, melyeket az iszlám építészet, a szirupos datolyák és a fürdőrituálék ihlettek. Lédús datolyából és pikáns kurkumából készült kollekciók pompás ajándékcsomagokat és kényeztető különlegességeket tartalmaz. 

“Mikor a lehetséges termékekkel kapcsolatban ötleteltünk a fókuszcsoportban, kiderült, hogy a legtöbben kurkumával ápoljuk a bőrünket.  Emellett szerettük volna kibővíteni a datolyából készült Sticky Dates termékcsaládot is, így kitaláltunk egy hámlasztó, tisztító, hidratáló bőrradírt.

Fontos, hogy az emberek megismerjék az iszlám vallást, és megértsék, miért olyan fontos az Íd al-Adha, azaz az áldozati ünnep, mely a Ramadán szent hónapjának zárása. Nagyon örülök, hogy a fókuszcsoport tagja lehettem, és segíthettem abban, hogy termékeink és összetevőink hitelesen idézzék meg az Íd al-Adha ünnepét.” – Kulsum Patel, a Lush Íd al-Adha fókuszcsoportjának tagja

A kollekció részei:

Sticky Dates Co-mingle testradír 8 090 Ft / 225 g

Édesen hámlasztó zuhanycsoda! A Sticky Dates Co-Mingle testradír a puha, selymes és egészséges bőr záloga. Ez a sokoldalú termék egyszerre radírozza, kondicionálja és puhítja a bőröd. Még egy ok az ünneplésre!

Sticky Dates tusfürdő 3 490 Ft -tól

Kezdd az íd reggelét néhány datolyával – a zuhany alatt! Ez a hosszan tartó illat 25% bőrpuhító datolyasziruppal, aromás vaníliával és édes szantálfával készül. Dörzsöld be az egész tested (és a hajad) ezzel a hidratáló, enyhén habzó tusfürdővel, majd öblítsd le. A Sticky Dates tusfürdő a 2022-es ünnepi kollekciónkban mutatkozott be, és azonnal a vásárlók kedvence lett. Nem sokkal később már egész éves termékeink között láthattuk viszont.

Turmeric friss arcpakolás 4 490 Ft / 75 g

Élénkítő, pórusösszehúzó pakolás, mely a kurkuma, a narancslé és a gyömbér erejével tonizálja a bőrt. Hagyd fent 10 percig, majd öblítsd le, és ünnepeld sugárzó formában az ídet! A termék igazi sztárösszetevője a kurkumapor, mely bájosan sárga színt és melengetően édes illatjegyet ad az arcpakolásnak. A színért a kurkumin nevű anyag felel, mely antibakteriális és antioxidáns hatása mellett nyugtatja is a bőrt. A kurkuma melengető és gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően az arcpakolás kiválóan nyugtatja az arcbőrt és enyhíti a bőrpírt.A

Candy Sky kendőcsomagolás 5 290 Ft / db

A kendőcsomagolás mintáját Ayang Cempaka, a színpompás és játékos stílusáról ismert indonéz illusztrátor készítette. A mintát a ramadán végét, egyúttal az íd kezdetét jelző újhold megjelenése ihlette. Az alábbiakban maga a művész mondja el, mit jelentett neki az alkotás:

“A világ különböző részein élő muszlimok számára az újhold megjelenése az íd kezdetét jelenti. Hazámban, Indonéziában Íd al-Fitr vagy Lebaran néven ismerjük, és mindig hatalmas élmény. A kendőcsomagoláson látható minta ugyanazon az éjszakán, de két különböző szemszögből ábrázolja a Holdat; az egyik az Egyesült Arab Emírségekben található Jebel Jais hegyről látható kilátást, a másik – a növényekkel – az otthonomat, Indonéziát idézi.” – Ayang Cempaka, illusztrátor

Crescent Moon ajándékcsomag 6 990 Ft / db

Ebben a gyönyörű mintájú ajándékcsomagban két különösen bőrnyugtató és hidratáló zuhany- és testápolási termékünket párosítottuk. Az Ayang Cempaka indonéz művész által tervezett csomagolás a fényűzően édes Sticky Dates tusfürdőt és a bestseller, egyszerre gyengéd és bőrnyugtató Dream Cream kéz- és testápolónkat rejti.

Az Íd-kollekciót keressétek a Lush webshopjában és üzleteiben!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter