Beauty-percek: Yves Rocher Anti-Age Global a bőröregedés ellen

Pár napja volt szerencsém az Yves Rocher-ban megismerni a megújult Anti-Age termékcsalád régi és új tagjait. Nem kis feladatot vállalt a márka: azt ígérik, hogy ezzel a termékcsaláddal sikerül lassítani a bőröregedést! Lássuk, hogy hogyan is fogjunk hozzá!

Kinek előbb, kinek később, de idővel mindannyiunk bőre öregedésnek indul, homlokunk, nyakunk, arcunk ráncosodni kezd. Szokták mondani, hogy akinek ráncos az arca, az igazán él, hiszen ezek a vonalak élményeink lenyomatai. Nincs olyan csodaszer, ami örökre eltüntetné őket, de az a jó hírünk, hogy vannak csodaszerek, amelyek segítik lelassítani a bőröregedést.

Az Yves Rocher Anti-Age Global termékcsaládjába tartozó nappali Sejtmegújító szérum-eszencia és a Kétfázisú regeneráló éjszakai koncentrátum tökéletes és ütős duót alkot a ráncok ellen, együttes napi használatuk kivételes sejtmegújuláshoz vezet.

Természet inspirálta hatóanyag

Az Yves Rocher laboratóriumaiban botanikusok és fitológusok egyedülálló, természet inspirálta öregedésgátló hatóanyagot alkottak meg gemmoterápiával, azaz rügyterápiával. A rügyekben minden alapvető vitamin, ásványi anyag és egyéb hatóanyag megtalálható, ami a növény fejlődéséhez kell. Fejlődnek és átalakulnak, ami a növényi regeneráló sejteknek is köszönhető, és csodálatos megújulásra képesek. Ezek a rügyek a leendő növény minden erejét és tulajdonságát tartalmazzák, ez inspirálta az Yves Rocher-t az Anti-Âge Global termékcsalád megalkotására.

Szabadalmaztatott hatóanyag

Az Anti-Age Global termékcsalád szabadalmaztatott hatóanyaga az úgynevezett rügykivonat, amelyet botanikusaink laboratúriumainkban fejlesztettek ki annak érdekében, hogy minél nagyobb dózisban nyerjék ki a növényi rügyekből a bőr megújulását segítő sejteket, elemeket. Olyan szabadalmaztatott botanikai biotechnológiai eljárással dolgoztak, amelyben egyetlen orgonarügy-mintából kiválaszthatták, szaporíthatták és dúsíthatták a növényi regeneratív sejteket, hogy egy innovatív, aktív öregedésgátló molekulákban koncentrált hatóanyagot fejlesszenek ki: ez a növényi rügykivonat.

A Kétfázisú regeneráló éjszakai szérum innovatív textúrája a természetes hialuronsav gélnek köszönhető, amely dupla koncentrációban tartalmazza a rügykivonatott. Ebben a gélben keverednek aztán össze olyan értékes olajok, mint a jojoba-, borágó-, szőlőmag- és camelinaolajok, amelyek kellemes és megnyugtató érzetet hagynak a bőrön. Ez a kettős fázis biztosítja a bőr megújulását, serkenti a sejtek anyagcseréjét, ragyogóvá és feszesebbé varázsolja a bőrt és biztosítja azt, hogy a szérum hatóanyagai a bőr legmélyebb rétegeibe is eljussanak.

Érdemes beépíteni a napi bőrápolási rutinba az Yves Rocher Anti-Age Global termékcsaládjába tartozó nappali Sejtmegújító szérum-eszenciát és a Kétfázisú regeneráló éjszakai koncentrátumot a tökéletes hatásért.

És a gyakorlatban

Évek óta használok Yves Rocher termékeket, talán azt is mondhatnám, hogy a márka magyarországi megjelenése óta, sőt, már azelőtt is (külföldi beszerzések), szóval tudom, hogy milyen minőség az, amit a márka képvisel. Gyakorlatilag a Hydra Vegetal termékcsalád nélkül élni sem tudnék, ugyanígy vagyok a szilárd samponnal és a Rich Creme szemkörnyékápolóval, valamint a Metamorphose szempillaspirállal, ami jelenleg nálam mindent visz. Ezeken kívül viszont – kihasználva a remek törzsvásárlói programot – nyitott vagyok mindenre, és váltogatom a szérumokat, krémeket. Az utóbbi időben ugyanakkor nagyon éreztem az arcbőrömön, hogy bizony itt már tudatosabbnak kell lennem, és komolyabban kellene vennem a bőröregedés elleni csatát, mert még a végén én maradok alul! 🙂 Így jutottam el egy Yves Rocher bőrdiagnosztikára (amit ti is igénybevehettek az üzletekben), ami világosan kimutatta, hogy mire van szükségem. Bizony, nem ártana a pigmentfoltok ellen szérum, a mimikai ráncok ellen krém, és egy kis ragyogás a száraz foltoknak.

Nálam egyértelműen az Anti-Age éjszakai krémes arcápoló a “the very best of”, csodásan puha és hidratált lesz reggelre a bőröm tőle. Gazdag krém, kevés is elég a csodához. Mondjuk, lehet, hogy erre rásegített a kétfázisú éjszakai szérum is, ezt vizsont csak 2-3 naponta tettem fel este alapos bőrtisztítás után. Nem hagy olajos, csúszós érzetet, és ami a lényeg, az én mindenre azonnal kipattogó bőröm is szereti.

Reggeli rutin része lett az Anti-Age nappali arckrém száraz bőrre és a ragyogásfokozó szérum, amelyek különösen segítenek abban, hogy a smink alatt ne legyen száraz a bőröm, mivel sajnos azonnal “kiszívja” mindennemű poros sminktermék. Ráadásul a szérum fényvédelemmel van ellátva (SPF30), nekem ez így tavasszal épp elég napvédelemnek. Szintén reggeli rutinomba helyeztem a hűvös golyós szemkörnyékápolót, hiszen a koránkeléstől nekem is óriás táskák virítanak a szemem alatt.

Tegyetek egy próbát az Anti-Age Global termékeivel, és kíváncsian várom, nektek melyek váltak be!

Az Yves Rocher termékeket keressétek a márkaüzletekben, illetve az Yves Rocher webshopjában!

Az Anti Age Global termékcsalád tagjai:

Anti-Age sejtmegújító krémes éjszakai arcápoló

Kétfázisú regeneráló éjszakai szérum

Pigmentfoltok elleni koncentrátum

Ragyogó hatású emulzió SPF 30

Sejtmegújító arcápoló – száraz bőrre

Sejtmegújító nappali arcápoló

Sejtmegújító szérum-eszencia

Sejtregeneráló szemkörnyék ápoló



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter