Les Merveilleuses Laduree Eau de Parfum

A makaronjairól (is) híres Laduree francia márka abszolút ráérzett arra, hogyan lehet a jól csengő márkanevet a lehető legjobban kimaxolni. A kis ínycsiklandó édességek mellett beauty vonalat is indított, akkora sikerrel, hogy gyakorlatilag nincs ember, aki Párizsba látogatna ne vinne haza valami apróságot valamelyik ékszerdoboznak is beillő üzletükből. Szerencsére a Laduree életérzésbe itthon is belekóstolhatunk, Budapesten Zsólyomi Zsolt Le Parfum parfümériájában számos Laduree Beaute termék kapható, és számtalan illatgyertya is, itt olvashattok róla!

Még nem hallottam a Laduree make-up mellékágáról, a Les Merveilleuses Laduree-ről, amelynek üzleteit Ázsiában találhatjuk meg (ott veszik, mint a cukrot). Valami elképesztő cukiságok kaphatóak ott, abszolút az én világom (lenne), sajnálom, hogy nincs a közelünkben. A márka neve, a Les Merveilleuses a forradalom utáni szabadságban tündöklő hölgyekről kapta a nevét, XVIII. századi eklektika és kifinomultság. A márkának most jelent meg első parfümje Les Merveilleuese Eau de Parfum néven, amelyben nagy hangsúlyt kaptak a púderes jegyek, írisz, ibolya, bőr, íriszgyökér, pézsma és jázmin. Nagyon kíváncsi vagyok rá, muszáj lesz valahogy eljutnom egy LM Laduree üzletbe. 🙂



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter