Beauty-percek: Tangle Teezer, a csodakefe

Évekig ellenálltam, de egy barom voltam, mert már évekkel ezelőtt be kellett volna szereznem egy Tangle Teezer Hajkefét. Mert baromira jó. Nem, a helyes szó, amit kerestem a zseniális. Van egy 4,5 éves kislányom, akinek különösen kócolódós, pihe-puha haja van, és minden egyes fésülködés maga a tortúra hatványozva. Mindenféle balzsamot, csodaolajat, pakolást a hajára kentem, csak hogy a fésülködés ne torkolljon visításba. Nem segített. Úgyhogy karácsony előtt nekibátorodtam, és a Notino.hu oldalról rendeltem két Tangle Teezer kefét, mert több helyről hallottam (anyukáktól, net), hogy mennyire jó. Gondoltam (milyen rosszul), hogy kefe-kefe, tök mindegy. Mindegy a fenét!

Egy kis ismertető:

A márka szülőatyja Shaun P. egy londoni fodrász, aki 10 évvel ezelőtt fejlesztette ki az egyedülálló hajkeféket, melyek azóta töretlen sikert arattak a nemzetközi piacokon. A Tangle Teezer olyan speciálisan kifejlesztett hajkeféket gyárt, melyek lehetővé teszik a fájdalommentes hajformázási rutint. Ezáltal nemcsak sokkal kényelmesebb lesz a fésülködés, de sokkal egészségesebb is lesz a hajkoronánk. A speciálisan kifejlesztett 2 fázisú kefék használatával jelentősen csökkenthető a haj töredezése és a hajunk természetes fénye is élénkebb lesz. A kefék 2 fázisát a rövidebb és a hosszabb fogak jelentik, melyből a hosszabbik fog a gubancok kifésülésére szolgál, a rövidebb fogak pedig pont a haj felszínét érintik, ezáltal polírozzák a hajat, ettől lesz élénkebb a haj természetes fénye.

 

Vettem egy Tangle Teezer The Original fekete kefét itthoni használatra. A legklasszikusabb darabbal szerettem volna kezdeni, a fekete meg szerintem tök vagány, esetleg apuka is használhatja, ha akarja. Kézbe simuló, tenyérnyi kefe, épp elég. Vizes és száraz hajon is használható, mindenhogy működik a varázslat. Mert tádám, ezzel a kefével nemhogy nem húzom a gyerek haját, hanem ő maga kéri, hogy fésülködjünk még. Azt mondja, hogy istenien masszírozza a fejét. És tényleg! Hihetetlen, hogy minimális hajszálat szed ki, de nagyon alaposan átfésüli a hajat. Sörtéi masszívak, de puhák, tényleg kellemes a fejbőrnek is.

Persze, rendeltem mellé egy kisebb, kompakt, táskába való változatot is, hogy bárhol előkaphassuk, ha felüti a kóc a fejét, persze ez már vadítóan csajos Hello Kitty változat lett, íme:

Ez kisebb, de még bőven kényelmes a tenyérben, egy műanyag védőlapot lehet beleszúrni a közepébe, így lesz kis helyen is elférő kis kompakt kefe.

Abszolút szerelem lett, én csak azt sajnálom, hogy nem előbb fedeztem fel a Tangle Teezer keféket. Sok-sok visítástól mentett volna meg:)



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter