Legjobb niche nyári parfümök

Gyakorlatilag két hete kánikula van, előtte pedig szinte őszi időjárás volt, így kapkodva vettem elő a legfrissítőbb illataimat, amelyeket el tudok viselni ebben a nagy melegben és nem olvasnak le rólam (olyan gyorsan).

Van jó pár állandó kedvenc nyári illatom, de a listámat frissítettem, mert én is valami másra vágyom most. Ezekből rajtam össze egy kis listát, amelyek kipróbálásra érdemesek. Következnek tehát a legjobb nyári niche parfümök.

Amouage Beach Hut – nagy volt a kísértés, hogy a Sunshine-t tegyem ide, de nekem a Sunshine kissé túl sok nyári rekkenő hőségre, így maradt a Beach Hut. Mintha egy lakatlan szigeten kötnénk ki, illata a valódi trópusi nyarat idézi: ásványi felhangok, sós tengerillat, és sok-sok citrus

Escentric Molecules Escentric 2 – egy kedves barátom ajánlotta ezt az illatot még a post covid időszakom csúcsán. Nagyon kellemes, nyugtató cologne illat citrusokkal, száraz fás jegyekkel és a már megszokott Escentric Molecules 2 illattal.

Reminiscence Rem – maga a tenger illata, aromás-sós-tengeri illat pikáns vaníliával. Ráadásul kifejezetten olcsó, 100 ml 15.000 ft körül van!

Juliette Has a Gun Moscow Mule – az igazi orosz koktél illat képében. Sosem szerettem az italok által ihletett parfümöket, de a Moscow Mule telitalálat: gyöngyöző gyömbér, friss citrusok, fás-pézsmás jegyek.

Parfums de Marly Delina – napjaink parfümkirálynője, a rózsás illatok egyik kiválósága. Nem tipikusan beach illat, ugyanakkor nyáron is fogyasztható elbűvölően elegáns és top illat. Mesés.

Atelier Cologne Lemon Island – a legújabb Atelier Cologne, amelyben a madagaszkári vanília mellett a jázmin és a citromfű kapott főszerepet. A nyár slágere.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter