Lancome La Vie Est Belle En Rose – parfümújdonság

Nincsen tavasz új Lancome La Vie Est Belle illat nélkül, idén tavasszal szám szerint a 19. jelent meg En Rose fantázianévvel, melyben a megszokott La Vie Est Belle DNS mellett a rózsa illata dominál, virágos, friss, modern. Valódi út az optimizmushoz. Julia Roberts pedig imádni való, mint mindig.

Csatlakozik a híres La vie est belle családhoz… A La vie est belle En Rose a Lancôme által elképzelt új Eau de Toilette a tiszta boldogság kifejezése. A pünkösdi rózsa modern értelmezése, mint az öröm szimbóluma, a mindennapi pillanatok ünneppé való átalakítása. Az új frissességet kínáló virágos szívjegy a La vie est belle En Rose Eau de Toilette sztárja, míg a híres írisz és fás háttér, amely a La vie est belle-t ilyen ikonikus illattá teszi, finomult és gazdagodott egy új, friss virágcsokorral. Az illat bergamott és piros gyümölcsös erőteljes, fejjegyei azonnal megragadnak, míg a rózsa és a bazsarózsa egyaránt ellenállhatatlan erővel rendelkeznek.

Mi történik, ha a világ két kiemelkedő parfümőre összeáll, hogy új mesterművet hozzon létre? Anne Flipo és Dominique Ropion számára, a közös munka az új La vie est belle illaton lehetővé tette, hogy kifejezzék együttes szeretetüket a bazsarózsa iránt, miközben a saját megközelítésük egy új, csodás harmóniában egyesül. A zseniális szaglás és a mestermű iránti tisztelet kombinációja, ami mindent elindított.

Az első találkozás: egy pikáns fejjegy friss, pezsgő bergamottal, amelyet a gyümölcshéj hideg kifejezése fokoz. A rózsaszín bors élénk jegyei a friss, fűszeres jegyekkel és a piros gyümölcsökkel, amelyek színes, lédús és enyhén savas hatással bírnak a pikáns bergamottra; a kapott kombináció azonnal elcsábít. A szívjegyet a bazsarózsa friss rózsás jegye képezi. Az alapjegyek: az alapban megtalálható a La vie est belle illat ismert ínyenc írisze, intenzív szantálfával és pacsulival, amely a szárazsághoz krémességet és érzékiséget ad, a pézsma hozzáadásával pedig puha, második bőr érzetet nyújt. A hatás: Egy friss, virágos jellegzetes illat, amely ragyogó és addiktív, mint egy frissen virágzó pünkösdi rózsa csokor. A boldogság megtestesítése.

Az új Eau de Toilette-t egy új csomagolásban mutatkozik be – egy új üveg, amely az optimizmus szellemét hirdeti. A La vie est belle Eau de Toilette ikonikus üvegén ezúttal egy rózsaszín vágás van, amely háromszög alakú szeletet képez az üvegtetején, ezzel jelképezve egyfajta rózsaszín látásmódot. A palack nyakánál a híres szárnyak rózsaszínben ékeskednek, mint a szabad szellemű viselőjének tisztelegve.

A La vie est belle En Rose illattal, az Alexi Lubomirski által fényképezett Julia Roberts meghívja Önt, hogy másképp nézzen a dolgokra. Életre kelti az illat által képviselt emblematikus értékeket, miközben az átlagos dolgokat is egy egyszerű gesztussal vagy mosollyal rendkívülivé varázsolja. A boldogság nyilatkozata a világnak egy univerzális pozitív üzenet formájában, amelyben minden nő hihet. A La vie est belle En Rose egy óda az optimizmushoz, a közös boldogság új kifejezése, valódi frissességgel. Rózsaszín ruhát viselve Julia Roberts sugárzó mosolya és spontán hozzáállása teszi ezt az új illattörténetet örömteli ünneppé.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter