Invictus és Olympea új szintre lép

Mielőtt bármit is olvasnál, katt a videóra! 😀

Amikor először néztem meg Paco Rabanne Invictus & Olympea Legend kisfilmjét, nem tudtam eldönteni, hogy valami iszonyú béna koppintást látok (helló, Mad Mex), vagy valami olyan, rég várt parfümreklámot, amelybe látványosan beletoltak egy kis fantáziát és pénzt. Többszöri megnézés után ez utóbbira szavazok. Lehet, hogy irtó túlzónak tűnik a kisfilm, nyilvánvalóan a híres film ihlette storyboarddal, de akkor is, végre valami más, mint hogy egy üveg parfümmel kéjeleg az aktuális sztár vagy modell egy kanapén/medence szélén/ágyon/homokban/mezőn/stb.

Paco Rabanne csapata mesterien érez rá arra, hogy miből lesz trend – valójában inkább trend teremtő – és remek pr-marketing stratégiával közvetítik azt. 1999, mindenki Ultravioletben illatozott, és sikk volt a 2000-es években ezt az ikonikus kis ufóüveget birtokolni. A Black XS a 2000-es évek végének illata, megalapozva az édeskés, fúszeres, cukorkás illatok diadalmenetét. Aztán berobbant a nagyágyú 1 Million, amely egycsapásra újraírta a férfiparfüm-trendeket. Lehet utálni, meg imádni, egy biztos: a parfümtörténelem egyik kulcsdarabjává vált. Aztán jött az Invictus, a maga sportos magabiztosságával (válaszképp a 1 Millionra fanyalgóknak), és isteni párja, az Olympea, amelynek különleges sós-vaníliás akkordja ma már utánzásra ad okot, trendet teremtett. Paco Rabanne különleges csomagolásai, megoldásai, csavarjai az illatokban a siker záloga, s mivel újabb és újabb limitált változatokkal jelenik meg, érdemes egy-egy izgalmasnak tűnő darabot kipróbálni, és parfümszettekre vadászni, mert nagyon odateszik ebben (is) magukat.

Az Invictus Legend összetevői: grapefruit, só, tengeri akkordok, babárlevél, gólyahír, fás jegyek, borostyán

Az Olympea Legend összetevői: sárgabarack, szilva, tengeri só, gyömbérvirág, virágos jegyek, borostyán, homok, tonkabab, vanília.

Már kaphatók, katt a linkre!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter